Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieranie "Cannot download file"

MrFremO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten sam problem i zrobiłem jak mowisz nie pomogło :)

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Miałem to podobny błąd kilka razy. Zastosowałem się do instrukcji, czyli restartowałem launcher. Pobierało po trochu między błędami, ale w końcu pobrało i gra śmiga :)

Opublikowano

Miałem to podobny błąd kilka razy. Zastosowałem się do instrukcji, czyli restartowałem launcher. Pobierało po trochu między błędami, ale w końcu pobrało i gra śmiga :)

Czyli że ma mi pobierać po te 50-100mb wyskoczy i od nowa i tak 3,6gb sciagac? xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

To już pisz do ncsoft z tym albo poszukaj w necie w linku do całości. Czasem producenci udostępniają plik torrent z grą itp. Mi wykoczył taki błąd z 2-3 razy.

Opublikowano

To już pisz do ncsoft z tym albo poszukaj w necie w linku do całości. Czasem producenci udostępniają plik torrent z grą itp. Mi wykoczył taki błąd z 2-3 razy.

Mam plik na torrenty "Full_BnS_10" nwm czy to to ale biere i patrze :D

Jest tam folder Zip waży 13,2 GB to to?

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Prawdopodobnie. W launcherze miałem informacje przy ściąganiu o wersji 10, także by się zgadzało patrząc na nazwe pliku, rozmiar też się wydaje spoko. Podobno gra cała ma z 20gb, a to spakowany plik także może być to. Ponadto w tej paczce mogą być pliki do wersji "Playable", a podczas gry będzie Ci się ściągać reszta

Opublikowano

Prawdopodobnie. W launcherze miałem informacje przy ściąganiu o wersji 10, także by się zgadzało patrząc na nazwe pliku, rozmiar też się wydaje spoko. Podobno gra cała ma z 20gb, a to spakowany plik także może być to. Ponadto w tej paczce mogą być pliki do wersji "Playable", a podczas gry będzie Ci się ściągać reszta

Tyle że skacze od 1 do 300 kb ;/ i ściagaj tu 13 gb ehh

22695116389755711104.gif

Opublikowano

No właśnie mi też tak pobiera przez ten launcher...Czasem 300 czasem 500 a czasem 70...

i co 1-2% error wyskakuje ale ja i tak dociągne do 100% xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

926311453231483949229.png

Mam podobny problem. Ma ktoś już pobraną tą grę i mógłby wrzucić na jakiś hosting plików?

Opublikowano

Też miałem skoki po 100-700kb/s gdzie normalnie powinno mi brać 2,5mb/s, ale co zrobić. Pewnie dużo ludzi sciąga i stąd tak transfer skacze :)

Opublikowano

Też miałem skoki po 100-700kb/s gdzie normalnie powinno mi brać 2,5mb/s, ale co zrobić. Pewnie dużo ludzi sciąga i stąd tak transfer skacze :)

Nie o to chodzi tylko o te errory ktore wyskakuja co 2% xD

22695116389755711104.gif

Opublikowano

Teraz mi pobiera po 3mb i nie wyjebało błędu od 15 minut jakoś...Teraz się tylko modlić żeby poszło do końca...Ale wgl mogli by coś z tym zrobić i to naprawić a nie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...