Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy pobieraniu Vegasa.

Bekisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio chciałem pobrać Sony Vegasa 10 z tego powodu, że jest darmowy.wyskakuje mi oto taki błąd : ERROR : 1603 ocurred during instalation

Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

I dodatkowo zapytam, czy 10 różni się aż tak bardzo od najnowszej wersji? Czy da się w tej wersji renderować w 60 fps? z góry dzięki!

Opublikowano

Wiec tak, osobiście polecam vegasa 12, sam na niej pracuję posiadam wszystkie pluginy typu NEW Blue FX, MG Bullet looks itp. Lepiej mieć SV 12 niż 10, gdyż są tam pewne dodatki co prawda nie robią One wielkiej różnicy, odnośnie pełnej wersji musisz sam sobie poradzić, ale polecam pw ^^

Odnośnie poradnika 60 fps masz mój poradnik, zastosuj się do tego co masz pokazane na ss, oraz troszeczkę poczytaj komentarze. 

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Wiec tak, osobiście polecam vegasa 12, sam na niej pracuję posiadam wszystkie pluginy typu NEW Blue FX, MG Bullet looks itp. Lepiej mieć SV 12 niż 10, gdyż są tam pewne dodatki co prawda nie robią One wielkiej różnicy, odnośnie pełnej wersji musisz sam sobie poradzić, ale polecam pw ^^

Odnośnie poradnika 60 fps masz mój poradnik, zastosuj się do tego co masz pokazane na ss, oraz troszeczkę poczytaj komentarze. 

Szczerze to pluginy nic ci nie dadzą jak na vegasie się nie znasz,oczywiście nie bierz tego jako obelgę na ciebie bo to nie tak miało brzmieć.

Cześć! Ostatnio chciałem pobrać Sony Vegasa 10 z tego powodu, że jest darmowy.wyskakuje mi oto taki błąd : ERROR : 1603 ocurred during instalation

Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu?

I dodatkowo zapytam, czy 10 różni się aż tak bardzo od najnowszej wersji? Czy da się w tej wersji renderować w 60 fps? z góry dzięki!

Vegas Pro 12 wymaga 64-bitowego systemu operacyjnego. 

Vegas pro 10 wymaga 32-bitowy system operacyjny.

Więc wszystko zależy od tego jaki masz komputer,wersje vegasa różnią się tylko wyglądem i dodatkami w postaci efektów/przejść etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...