Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z LG L5 II.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Posiadam stary telefon LG L5 II.

Rok temu zepsuł się, więc przerzuciłem się na S5, ale chciałbym go spróbować jakoś naprawić.

Otóż po włączeniu najpierw świeci się przycisk menu i pojawia się logo, a następnie czarny ekran.

Próbowałem VOL UP + POWER + MENU. Nic nie dało.

Opublikowano

Flash stockowego romu i bangla.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Hej.

Posiadam stary telefon LG L5 II.

Rok temu zepsuł się, więc przerzuciłem się na S5, ale chciałbym go spróbować jakoś naprawić.

Otóż po włączeniu najpierw świeci się przycisk menu i pojawia się logo, a następnie czarny ekran.

Próbowałem VOL UP + POWER + MENU. Nic nie dało.

Sprawdź, czy bootuje się do bootloader mode. (wyjmujesz baterie, czekasz 10 sek, wkładasz, trzymasz VOL DOWN i podłączasz usb do telefonu)

#teams4bal

Opublikowano

Sprawdź, czy bootuje się do bootloader mode. (wyjmujesz baterie, czekasz 10 sek, wkładasz, trzymasz VOL DOWN i podłączasz usb do telefonu)

I co ma się stać?

Trzymam, podłączam, jest dźwięk podłączenia urządzenia, pojawia się bateria i czarny ekran.

Opublikowano

Wylacz telefon i podlacz go do usb trzymajac vol-.

Jesli wyskoczy Ci informacja o trybie Download napisz tu.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Nie wyskakuje. Jak wyżej pisałem - tylko bateria i czarny ekran.

Mam. Trzeba było trzymać vol + i -. Co dalej?

@SmoKu™

Ściągasz sobie stock ROM, program do flashowania i lecisz.

https://www.google.pl/search?q=LG+L5+II&oq=LG+L5+II&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8#q=LG+L5+II+stock+rom

Tutaj masz wyszukane poradniki odnośnie flashowania, sprawdź sobie, który Ci pasuje i próbuj.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...