Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery prywatne - BUGI

.Cocolino.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Witam od dzisiaj będę zamieszczał tutaj bugi które poznałem na serwerze Norbisf.pl

#1 ITEM SHOP!

- Pobieramy FASTCLICKER

- W click/s wpisujemy liczbę kliknięć na sekundę (Od 999 do 9999 w zależności od komputera, mi dobrze chodziło na 9999/s ale u mojego znajomego ze słabszym komputerem 999/s)

Przy trigger naciskamy przycisk LPM i wciskamy klawisz na klawiaturze którym będziemy uruchamiali/zatrzymywali klikanie.

- Zaznaczamy toggle

- Wchodzimy w IS i wybieramy np. pożyczka, bo można ją bugować cały czas, ustawiamy kursor na weź pożyczkę i klikamy wcześniej ustawiony przycisk do uruchamiania klikania. Jeżeli wszystko się udało powinniśmy dostać 2-6x więcej niż powinniśmy, w przypadku rzeczy które kupujemy w IS takich jak,pety loteria liście itp. waluta za która kupujesz/wymieniasz buguje się one na - i po kilku minutach wracaja do 0 a przedmioty zostaja.

Najlepiej działa w godzinach szczytu gdy serwer jest obciążony, można też samemu wywołać lagi  :v 

#2 WSZYSTKO NA TWÓJ KOSZT!

- Szukamy ofiary w sali chwały

- W arenie wpisujemy jej nick z małej/dużej litery zależnie od tego jaką ma normalnie (Jeżeli moja ofiara ma nick ManiurQa, wpisuje jej nick maniurqa, na arenie widzimy jakby ofiara atakowała nas, można robić tyle ataków ile ofiara ma grzybów bo wszystko idzie na jej koszt)

#3 AHHHH TEN KIBEL!

- Jak pewnie wiecie z wieży lecą tylko itemy dla pomocników i nie da się ich "mieszać" w kiblu.

- Wchodzimy w wieże zdobywamy item, zakładamy go na pomocnika, ściągamy i idziemy do kibla, cud! możemy mieszać! (Robimy tak w kółko aż otrzymamy item który chcemy. Po każdym "zamieszaniu" w kiblu idziemy z powrotem do wieży, zakładamy, ściągamy i znów mieszamy)

Niedługo dodam kolejne  :)

Opublikowano

Nie przeczytałem regulaminu, teraz jest wszystko git, czekaj na więcej, w poniedziałek dam jeszcze kilka. :)

Nie spamuj w temacie bo Twój post nic do niego nie wnosi.

Opublikowano

To i bana dostaniesz za korzystanie z bugów ;)

w sygnaturce "5. Pozostałe to gotowce" a sam masz gotowca ... i mój serwer nie jest gotowcemm...

Opublikowano

Keiroz jesteś śmieszny. Każdy serwer z my-sfgame jest gotowcem. Nawet jeżeli byłby to z pakietu diament. ;) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Keiroz jesteś śmieszny. Każdy serwer z my-sfgame jest gotowcem. Nawet jeżeli byłby to z pakietu diament. ;)

Wiem ,ale w sygnaturce dales swój jako czwarty a napisales reszta to gotowce.. Sam jesteś śmieszny .. Skoro twój to gotowiec to poco robisz dla niego miejsce w sygnaturce ?.. A inne "gotowce" dajesz na ostatnie miejsce mimo ze na twoim niktt! Nie gra ? I na dodatek jest gotowcem .. I nic nie potrafisz sam zrobisz nawet tego gotowca .. Tylko kupiłeś i myślisz ze jesteś fajny ..

Opublikowano

Wiem ,ale w sygnaturce dales swój jako czwarty a napisales reszta to gotowce.. Sam jesteś śmieszny .. Skoro twój to gotowiec to poco robisz dla niego miejsce w sygnaturce ?.. A inne "gotowce" dajesz na ostatnie miejsce mimo ze na twoim niktt! Nie gra ? I na dodatek jest gotowcem .. I nic nie potrafisz sam zrobisz nawet tego gotowca .. Tylko kupiłeś i myślisz ze jesteś fajny ..

Serwery na My-Sfgame.pl nie sa gotowcami, przynajmniej nie każde.

Można nawet dostarczyć swój ItemShop i już nie jest gotowcem.

Niektórzy nawet od pewnego człowieka na zamówienie biorą i chcą aby został wgrany.

@kiedy następne bugi?

Czekam z niecierpliwością.

­

Opublikowano

Serwery na My-Sfgame.pl nie sa gotowcami, przynajmniej nie każde.

Można nawet dostarczyć swój ItemShop i już nie jest gotowcem.

Niektórzy nawet od pewnego człowieka na zamówienie biorą i chcą aby został wgrany.

@kiedy następne bugi?

Czekam z niecierpliwością.

­

Ale prawda jest taka ze na jego serwie jest (nie jestem pewien) ten deafult I dlatego jest gotowcem.. Do My-SFGame Nic nie man :) fajny serwis I przydatny, ale ten typ mnie tak wkurza ze normalnie tego nie opisze .. Nic sam nie umi zrobić i tylko krytykuje .. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...