Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy ekipy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukiwane osoby do:

- pisania/rozwijania serwera

• posiadamy pliki serwerowe nad którymi pracowali jakiś czas temu inni technicy, lecz z powodu braku czasu nie są oni w stanie dalej kontynuować pracy.
  • rozliczam się na zasadzie zrobisz "coś" to dostaniesz "coś" tzn w zależności od nakładu pracy jaki będziecie dawać na rozbudowę serwera zostanie wam wypłacona odpowiednia suma
  • pliki są własnością firmy!!

- skończenia strony WWW + Forum

• posiadamy wykonany przez grafika szablon strony który został już zakodowany
  • oczekuje że stworzycie cms który będzie obsługiwał nasz serwer poprzez bazę danych
  • cms musi zawierać
    - panel do zarządzania kontem
    - panel administracyjny (nie życzę sobie aby administracja musiała wszystko robić z poziomu bezpośredniego połączenia do bazy danych))
    - forum podpięte spójnym logowaniem (po zalogowaniu na stronę użytkownik nie musi się logować na forum osobno)
    - forum musi być napisane pod szablon taki jak strona (nie chcę aby było widać znaczne różnice)
    - sklep współpracujący z PayPall
    - baza danych jest jedna za równo dla gry jak i dla strony (wyjątkiem jest forum - logowanie przez bazę gry, a wszelkie posty itp przez osobną bazę)
  • w przypadku nie powodzenia macie prawo zastrzec sobie prawo do wszelkich plików napisanych przez was dzięki czemu macie pewność że nie zostaną one wykorzystane w innych celach

Po napisaniu pod tym postem waszej oferty proszę o kontakt telefoniczny (604-417-239) w celu umówienia się na spotkanie. Jestem w stanie odstąpić część udziałów tzn 70% po odjęciu opłat za serwer do podziału dla ekipy (do 5 osó B).

W przypadku współpracy jesteśmy w stanie podpisać umowę lecz mamy również odpowiednie wymagania:

- pełnoletność

- pełna kultura osobista

- umiejętność pracy w zespole

- rozplanowania wszelkich działań

- pełna dokumentacja dot. prac na serwerze

- znajomość systemów Debian (dla programistów WWW) oraz FreeBSD (dla programistów gry)

Wśród chętnych zostanie wybrane 5 osób z tego 2 do pisania WWW oraz 3 do pisania gry. Wśród tych osób zostanie wybrany kapitan projektu który będzie rozdzielał obowiązki oraz nadawał odpowiednie uprawnienia na serwerach.

Jestem administratorem kilku serwerów i nie jestem w stanie pracować bądź pilnować waszej pracy tak więc daje wolną rękę. Udostępniam serwer VPS do testów (do 50 zł miesięcznie - sami możecie wybrać na jakim hostingu, a z doświadczenia wiem że do wszelkiego rodzaju testów za tą cenę można spokojnie kupić VPS) oraz gdy skończone zostaną wszelkie prace (włącznie z wszelkimi beta testami) udostępnię serwer dedykowany (300 - 2000 zł) w zależności od obciążenia serwera.

Tak jak już wcześniej wspomniałem proszę o składanie ofert pod tym postem oraz kontakt telefoniczny (oddzwaniam).

tel. 604-417-239

Pozdrawiamy administracja Whats-up.pl

Opublikowano

A ja myslalem, ze pliki to wlasnosc ymira..

Może napisali swoje od zera i tworzą coś w stylu Metin 3 - nie wzorując się na plikach Ymira. :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...