Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem

MatPro2377

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Witam !

Od pewnego czasu mam problem z odpaleniem gry The Crew , bardzo mnie to już irytuje  ....

Problem polega na tym , że gra (jakby) się odpala i wyskakuje napis " Instalowanie .... 1/1 "  , czasami też "instalowanie 4/5" lub "instalowanie 6/6 " ....

Czynności jakich dokonałem :

-Weryfikacja plików gry = nic nie wykryło , wszystkie pliki zgodne ...

-Odpalenie jako Admin = nic nie dało ...

-Postanowiłem po prostu  poczekać 1 h = brak efektu ...

-Odinstalowanie i zainstalowanie ponownie gry = nic ...

-Uruchomienie komputera w trybie "czystego ruchu"  = nic ....

Dodam , że posiadam  oryginalną wersję na platformie U-play ....

BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!!!

Z góry THX :-)

post-1036584-0-90673200-1451672990.png

9529414390371061036584.jpeg

Opublikowano

Uruchom menadżer zadań i wyłącz the crew update process czy jakoś tak.

Lecz jeśli masz win10 to nie licz, że na tym twoje problemy w uruchomieniem gry się skończą :P Jeżeli w ogóle uruchomisz grę (co mi się jakimś cudem udało).

f

Opublikowano

­Udało się odpalić .......... Na 5 sec ;_; 

Mam win 8.1 

Zakończyłem ten proces i nic nie dało to za przeproszeniem Je$#@m głową o klawiaturę i odpaliła się (na 5 sec) i z powrotem  to samo ;_;

Zrobiłem już all co ludzie mówili i nic ;\

Opublikowano

­Udało się odpalić .......... Na 5 sec ;_; 

Mam win 8.1 

Zakończyłem ten proces i nic nie dało to za przeproszeniem Je$#@m głową o klawiaturę i odpaliła się (na 5 sec) i z powrotem  to samo ;_;

Zrobiłem już all co ludzie mówili i nic ;\

A odpalałeś w trybie zgodności z innymi systemami operacyjnymi?

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dobra jest postęp (screen) odpaliło się , menu działa all ok do momentu gdy ekran się freezuje a następnie pojawia się błąd i kod błędu  " #3_0_93 

Naprawdę chcę już pograć w tą grę ... rok od zakupu a ja zagrałem w nią jakieś 2h max ;_; ( same problemy )

­

post-1036584-0-21348000-1452896796_thumb.png

Opublikowano

Dobra jest postęp (screen) odpaliło się , menu działa all ok do momentu gdy ekran się freezuje a następnie pojawia się błąd i kod błędu  " #3_0_93 

Naprawdę chcę już pograć w tą grę ... rok od zakupu a ja zagrałem w nią jakieś 2h max ;_; ( same problemy )

­

Jeśli gra wywala ci na Wczytywaniu Danych, to zrób rzeczy podane na tej stronie, jeśli czegoś z tych nie próbowałeś:

https://support.ubi.com/en-GB/FAQ/9/3168/beta-multiplayer-connection-issues-in-the-crew/kA030000000egPYCAY

Sprawdź również:

For PC users who are suffering from connectivity issues, we recommend turning off allowing Uplay to use a proxy connection. This can be found in Uplay> Settings> Network.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...