Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostale DE czy UK

Lukaszenko502

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DE - Duuuużo osób, niskie ceny, przyjemna atmosfera.

UK - Mało osób, średnie ceny, łatwa komunikacja

Opublikowano

DE-Dużo osób, niskie ceny

UK-Mało osób, średnie ceny

Ja i tak polecam ci grać na pl'u, bo co ci dadzą niskie ceny skoro będziesz musiał zarabiać tyle samo na dany item.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Ja i tak polecam ci grać na pl'u, bo co ci dadzą niskie ceny skoro będziesz musiał zarabiać tyle samo na dany item.

Zwlaszcza ze piora na DE sa drozsze niz na PLu. Prosze Cie nie wypowiadaj sie jak tam nie grasz dluzej niz dwa dni

­

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Z tego co wiem na DE grają Polacy, lecz język jest trudniejszy niż Angielski.

TYRYRYRYRY  

TIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIRIRIRIRIIRIRIRIRIIRIRIRIIRIRIRIRIRI

TERERERERERERERERERERERE

TUDUDUDUDUUDUUDUDUDUDUDUUDUDUDUD

TIRIRIRIRIRIRIRIRIRIR

Opublikowano

Nie jest trudniejszy, jedyną różnicą jest to, że angielskiego uczymy się od przedszkola, a niemiecki rozpoczyna się dopiero w gimbazjum.

Opublikowano

Zwlaszcza ze piora na DE sa drozsze niz na PLu. Prosze Cie nie wypowiadaj sie jak tam nie grasz dluzej niz dwa dni

­

Kubusiu ! Serce Ty moje <3 zgoda, pióra są droższe. Ale biorąc pod uwagę to, że inne matsy na ulepszanie sp koszt tej inwestycji jest niemalże taki sam bądź nawet na korzyść DE. Na DE znajdziemy 51414614x więcej broni z wręcz boskimi oslo, rajdy są praktycznie co chwilę, więc jest większa szansa na boxy u7. Co do LoDu to sie nie wypowiem...mam serdecznie dosyć tego gunwa. Mogę nazwać się ojcem Polskiej Emigracji z PL na DE, gdyż kiedy się tam przenosiłem Polaków było tam mało, po mojej promocji DE to taka Polska finezja...ale mimo wszystko polecam UK. Ludzie okropnie mili, ceny...ok. Są wyższe aniżeli na DE. Z Oslo jest jeszcze ciężej aniżeli na PL, LoD ujowo, po prostu to jest totalnie serwer hard...licząc że DE to izi a PL to normal.

r9n9FM7.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...