Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oryginalny zegarek?

Maczak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem. Te emporio to jakieś luksusowe zegarki czy raczej klasa wyższa plebs?

Jeśli chcesz kupić to kup, jak okaże się podróba to możesz zwrócić jako towar niezgodny z opisem.

Możliwe, że szajs. Ceny na innych stronach zaczynają się prawie od 2x z tej aukcji.

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Nie wiem. Te emporio to jakieś luksusowe zegarki czy raczej klasa wyższa plebs?

Jeśli chcesz kupić to kup, jak okaże się podróba to możesz zwrócić jako towar niezgodny z opisem.

luksusowe

Opublikowano

W chyba oryginalnym sklepie $400, na Amazonie £290. Więc ten na allegro za 370zł wygląda legitnie.

wlasnie ale jest sporo 300-500 i na niektorych napisane ze oryg i nwm

Opublikowano

wlasnie ale jest sporo 300-500 i na niektorych napisane ze oryg i nwm

Może kradzione. Przez nikt nie napisze, że podróbkę sprzedaje.

Chociaż widziałem repliki tag heuer i niektóre robią wrażenie(może dlatego, że oryginału na oczy nie widziałem)

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

Facet ma niby 99.7% pozytywów, gdyby wciskał buble już by mu zjechali opinię. No i 500zł to już jest niezły pieniądz, za oszustwo na taką kasę można beknąć.

Opublikowano

"Zegarek okazał się bardzo drogą kopią, nie wystawiam negatywu, gdyż bardzo szybko i bez problemu mogłam dokonać zwrotu i szybko otrzymałam powrotem pieniądze."

Patrząc na te jego oferty, może się wydawać, że właśnie sprzedaje drogie kopie.

@Maczak drugiego

vlge7.gif

@Ravoner pls

Opublikowano

"Zegarek okazał się bardzo drogą kopią, nie wystawiam negatywu, gdyż bardzo szybko i bez problemu mogłam dokonać zwrotu i szybko otrzymałam powrotem pieniądze."

okej, ale reszta jest pozytywow, nie ma jakiegos eksperta co by mogl oszacowac?

Opublikowano

Trudno oszacować po za niską ceną i tym co napisane nic więcej nie wiadomo.

Prawie 100% pozytywów, udokumentowane pochodzenie i "niby" certyfikat mogą wskazywać na to że to oryginał.

Opublikowano

Jak większość wyżej, sam kiedyś chciałem kupić, ale przejrzałem kilka stron z oryginałami i cena znacznie się rożnią. Cena tego modelu to ok. 1200-1500 w polszy.

Ps. To "replika" nie podróbka. Jakoś nie jest taka zła, różnice widać dopiero w środku. To samo jest np przy Hublotach. Oryginał nowy ok 100k PLN, repliki za 2-3k można znaleść, na szwajcarskich bebechach nawet do 5k, koperta nie jest wykonana ze złota czy srebra, lecz z stali nierdzewnej. 

sygna.tan.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...