Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MysticalMu - MAX SERVER - Only PvP -

sexylady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MAX SERVER (9999x) OPENING 9. DECEMBER 19:00

SERVER INFORMATION

WEBSITE: http://mysticalmu.com/home

Season 6 Episode 3

Experience 9999x

Drop 100%

Points Per Level 15/20/20

In Shops: Jewel of Chaos, Bless, Soul, Life / Wings 1,2,3 Level / Pets, Box of Kundums +1,+2,+3,+4,+5 and other Good Items.

PcPoint Shop System: Buy using PcPoints, Jewel of Harmony, Guardian, Creation Bundles / All Seeds 1,2,3,4,5 Level / Fenrir Creation Parts and other Good Items (PcPoints can get from killing event bosses and Land of Trial Monsters)

Events Drop Full Game Items +15 / Seeds 1,2,3,4,5 Level, JOH, JOG, JOC

Castle Siega Work, Fight Every Week (Land Of Trial Erohim Drop Full Items +15 / Easy drop Jewel of Guardian, Anciant items also easy get PcPoints)

Every Reset Coin Bonuses

Grand Reset From 100 Resets, Stats Clear, Reward Coins & 10,000 Stats * GR

Referral System: Invite Friend, Help him get 50 Resets & Get Gold Coins for one Full item

Vote Reward System Work, Vote Every 12 Hours and Get Free Coins

Premium Anti Hack System, No more Hackers

JOIN NOW, EASY GET FULL ITEMS, FIGHT & BE THE BEST!

Zapraszam Fajny Serwerk to już jego 3 Edycja normalnie trzyma po 4-5 Miesięcy, Taki prosty do Zabawy/Eventów i głównie do CS'ów (Normalnie bywa na nich po 500 osóB)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Wbiłem z nudów, wbiłem 2rr i stwierdziłem że szkoda czasu bo bug expa jest, tzn z silnych mobów Alpha Crust+ nie dostajesz expa^^ Mało online, nie tyle co na liczniku, Syf ;p

Opublikowano

Wbiłem z nudów, wbiłem 2rr i stwierdziłem że szkoda czasu bo bug expa jest, tzn z silnych mobów Alpha Crust+ nie dostajesz expa^^ Mało online, nie tyle co na liczniku, Syf ;p

Arena nie działała  ogólnie te mocniejsze nobki trwało to parę godzin już wszystko wróciło do normy :)

Online jest 91 widać w grze że ludzi jest dużo w samej lorencji naliczyłem 19.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...