Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada hs/gameguarda do hacków na PL

matborek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przepraszam za nowy temat ale nie mogłem znaleźdź satysfakcjonującej mnie odpowiedzi. Odnośnie mam pytanie jak to teraz działa na pl. Czy da się zablokować tego guarda/hs do hacków, czy bez żadnego kombinowania wgrywa się moda, bo z tego co się orientowałem wcześniej to przykładowo taki kamer mod - bez blokady hack shielda = w szybkim momencie ban. Jeśli jest opcja blokowania/pominięcia tych zabezpieczeń to prosiłbym/przydałby się taki przypięty poradnik co i jak, na pewno nie jeden by skorzystał. Bo w tym momencie nie wiem czy wgl warto używać takiego np kamer moda, pogram dzień nowym kontem i.... ban. Proszę i dziękuję za odpowiedzi :)

Opublikowano

Kamera możesz spokojnie używać tylko z głową. Jedyna rzecz na kamer modzie za którą na pewno dostaniesz bana z automatu od systemu jest fishbota, ale jeśli chodzi o expa bota wh itd wszystko bez lipy dopóki ktoś z dowodami Cie nie zgłosi lub sam gm nie zobaczy :-)

Opublikowano

Już nie straszcie banem po całym ip, chyba że od niedawna tak jest. Bo by już dawno tutaj ludzi na pl nie było :D

od niedawna tak jets

/niereg. sygna

Opublikowano

Od kiedy niby tak jest xD co ty człowieku gadasz. Grasz w ogóle na PL ? Widziałeś co się teraz dzieje na każdej mapie jak jest event świąteczny, gdyby to co mówisz było prawdą to zniknęło by 80% postaci, więc proszę Cie nie siej fermentu xD

Opublikowano

Nie wiem jak z banem za hacki ale po napisaniu do kumpla na PW nazwy najpopularniejszego serwisu aukcyjnego w Polsce (nie pisze tu bo chyba jest to niezgodne z regulaminem, ale i tak każdy wie o co chodzi) dostałem blokade czatu na 24h na wszystkie konta po IP.

A jeśli chodzi o szybkiego bana za KamerModa to moge ci powiedzieć tyle że już prawie 2 miesiące cisne na WH oraz modzie (w tym boty którymi sie nie przejmuje) i jeszcze żadnego bana nie dostałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...