Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrakt na +

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma takich kontraktów, gdzie wyjdziesz ZAWSZE na +.

W każdym tak jest, ze zdobywasz wiecej albo tracisz sporo.

Wkładasz 10 przedmiotów tego samego koloru, np. 10 niebieskich to wypadnie 1 fioletowa, czyli jestes na minus bo pewnie 10 niebieskich jest wiecej warte niz 1 fioletowa.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Głupie pytanie nigdzie nie ma tak że zarobisz na 100% :D

Najlepiej opłaca się robić kontrakty z nowych skrzynek chociaż z nie których starych też jeszcze ujdzie :)

Opublikowano

Ja np. zrobiłem kontrakt operacji shadow case z tym negevem fioletowym ft oraz ślady używania (szt. warta około 0.70-0.85) i dostałem ak, warte 15.60 na tamte czasy czyli około 3 tyg temu. Jestem na plus, ale ile razy zdarzyło się, że byłem na minusie. Popatrz na ceny danych skinów i poobliczaj :)

Opublikowano

jesli masz farta to popatrz na ceny "Kolekcja Chroma 2" StatTrack bo ja na tym troche wyszlem... czekalem az skiny spadna o robilem kontrakty na awp robaczy StatTrackiem (5-6€) a itemki 10x kosztowaly mnie niecale 2€ teraz nie wiem jak ceny stoja na tym ale mozna sie pobawic jesli masz farta ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Czysto teoretycznie nie ma takich kontraktów, ale jak wiemy ceny na rynku wahają się i jest szansa że przy ciągłym ich obserwowaniu trafisz na taki moment w którym 10 skinów np. jasnoniebieskich będzie tańszych niż jeden niebieski, no ale jest to rzecz biorąc prawie nie możliwe i wymaga bardzo dużo czasu.

Opublikowano

Są kontrakty na których idzie mieć "pewny zysk". Już tłumaczyłem w innym temacie jak to działa. Tylko nie można robić 1 kontraktu, a wiele. 
Zrobiłem na tym z 8 euro, ponad 70 i to nie czekając na okazje żadne, aż ktoś wystawi po taniości. Już się w to nie bawię, bo więcej czasu zajmuje niż jakbym miał zarobić tę kasę w pracy 8)
Na szybko 1 przykład, co widzę to skrzynka cienia niebieskie na fioletowe lekko używane. Na gali ar, p250 i negev (zawsze będą lekko używane) stracisz po ok. 7-10 centów (po sprzedaży), ale jak ci wypadnie mp7 (które ZAWSZE wypada o 1 stopień wyżej, czyli w tym wypadku fabrycznie nowa) to zarabiasz ok. 70 centów.
Statystycznie szansa na każdą broń jest 25%, więc robiąc w nieskończoność zawsze będziesz wychodzić na coraz większy plus 8)
Trzeba wiedzieć, co ci może wypaść (która brón będziesz klasę wyżej, a która klasę niżej- bo to nie jest losowe), żeby móc obliczyć czy się opłaca robić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...