Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Praca na wakacje?: D

TuFu x33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może spróbujesz znaleźć coś nad morzem, może nawet kelner w tym wieku się nada, ale tam musisz zapie*dalać.

Opublikowano

Jakiekolwiek zbieranie owoców - wiśnie, truskawki, ulotki, jeśli chcesz wyjechać na wakacje, to zbierz ekipę i ogarnij sobie jaką pracę z rozdawaniem kukurydzy i tak dalej nad morzem razem z zakwaterowaniem i najlepiej wyżywieniem. Najlepsza opcja według mnie.

Opublikowano

Za ulotki masz taką kasę jakbyś jej w ogóle nie miał, nie polecam.

Najlepiej idź do sąsiada i zapytaj czy nie umyć okien czy nie zrobić jakiejś przysługi.

Mój sąsiad tak dorabia sobie.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Już wiele razy to pisałem Hosting :P

Ja będąc w Twoim wieku promowalem samsunga 10zł/h na ręke + premie sprzedażowe

cz-pt-sb-nd i  miałem 320 w kieszeni.

Musisz być choć trochę wygadany no i z wyglądu też dosyć porządnie bo inaczej kapa :P

Jak jesteś rudy to już na start odpada :D

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Tematow tego typu jest sporo. Mogles poszukac i poczytac odpowiedzi, gdyz w kazdym tego typu watku sa one identyczne.

Przechodzac do tematu to wszystko zalezy od tego gdzie mieszkasz. Np. jesli mieszkasz nad morzem to fajna sprawa jest robienie tatuazy z henny. Wiele dzieciakow malych chce takie cos, a dorosli tez czasem przychodza z wlasnymi wzorami. Nie jest to trudne, kwestia tylko nalozenia troche henny na skore.

Poza tym moga byc ulotki, moze praca w jakiejs knajpie, czy tez jakas wlasna dzialalnosc, cos na czym sie znasz, freelancerem mozesz byc wtedy. Mozesz tez wykladac towar w marketach lub drogeriach. Mozliwosci jest wiele.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

jakieś młode gówniaki (nie cyganie tylko ludzie, konkretnie laska i chłopak jakiś) chodzą po parkingach i próbują wepchnąć jakieś s**t perfumy udawaną ankieta i udawanym zbijaniem ceny xD

gadałem taką laską co właśnie tak pracuje i tam mają jakieś grosze za samo chodzenia, ale zarobek realny dopiero jak coś komuś wepchną

nie wiem ile miała lat no ale stara nie była, a to w sumie spokojna robota, tylko trzeba mieć w miarę reprezentacyjną mordę i gadkę dobrą 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Kup truskawki z biedry, sprzedawaj drożej na ulicy oraz wciskaj jakiś kit, że nowe piękne itd

POMOGŁEM? ZOSTAW LUBIĘ TO!

Opublikowano

Nie wiemy gdzie mieszkasz, a jest to dość ważna informacja.

Jeżeli chodzi o takie proponowane to może coś z ogrodami? ­Na wakacje często ludzie poszukują na większych posesjach pomocy przy ogrodzie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...