Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC ban za nic

TomekNowak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No co my Ci mamy pomóc? VACa nie dostaję się za nic, możliwe że miałeś na komputerze jakieś oprogramowanie o którym nie wiedziałeś a VAC uznał to jako cheata.

Raczej nie uda Ci się odzyskać konta, zawsze możesz spróbować wysłać ticket do supportu ale nie oczekiwałbym na szybką reakcje, o ile w ogóle zareagują.

Jeżeli to byłby ban z overwatcha to tutaj jeszcze byłyby szansę na odzyskanie jeśli rzeczywiście nie miałeś haxów, a vac to vac, ameno.

Opublikowano

vac ban? srsly? noooo.

Vaca nie dostaje się za darmo, są liczne przypadki bodajże "emilio" dostał vac ale został odbanowany(chyba to emilio, nie jestem pewien dokladnie, nie pamietam), skoro nie uzywales cheatow to pewnie cos ingerowalo w gre z programow czy cos ktore miales na komputerze chociaz o tym nie wiedziales.

Albo klamiesz, nie chcesz sie przyznac :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

VAC nie może się pomylić, gdy wykrywa że jakiś plik ingeruje w grę, to jest jasny sygnał że używasz niedozwolonego oprogramowania. Dlatego nie gra się na darmowych haxach. ;] 

Opublikowano

Nie no naprawdę nie miałem nic miałem ponad 250h w cs go miałem kiedyś  też miałem konto w cs ale nie pamiętam hasła nawet do e-mailu a prawdopodobnie za cache dostałem bana jak no skopami zabijałem przeciwników , ale jak nie można już uratować  :( to kupie kolejnego cs go ale po świętach 

Opublikowano

VAC nie może się pomylić, gdy wykrywa że jakiś plik ingeruje w grę, to jest jasny sygnał że używasz niedozwolonego oprogramowania. Dlatego nie gra się na darmowych haxach. ;] 

Na darmowych cheatach można grać przez cały rok bez bana, tylko trzeba umieć :>

Za nic nie ma VAC'a, zapamiętaj to raz na zawsze.

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Na darmowych cheatach można grać przez cały rok bez bana, tylko trzeba umieć :>

Za nic nie ma VAC'a, zapamiętaj to raz na zawsze.

Niestety mylisz się, gdy nadchodzi aktualizacja to cała fala graczy używających danego cheata zostaje zbanowana, tak jak ostatnio, gdzie perma wyrwało 14% osób z całego csa.

­

­

Opublikowano

Niestety mylisz się, gdy nadchodzi aktualizacja to cała fala graczy używających danego cheata zostaje zbanowana, tak jak ostatnio, gdzie perma wyrwało 14% osób z całego csa.

­

Napisałem "trzeba umieć". Jak grali na jednym cheacie powyżej 2 dni to się nie dziwię.. Czasem to nawet dzień po wydaniu jest niepewny.

Dać się da :) 

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

vac ban? srsly? noooo.

Vaca nie dostaje się za darmo, są liczne przypadki bodajże "emilio" dostał vac ale został odbanowany(chyba to emilio, nie jestem pewien dokladnie, nie pamietam), skoro nie uzywales cheatow to pewnie cos ingerowalo w gre z programow czy cos ktore miales na komputerze chociaz o tym nie wiedziales.

Albo klamiesz, nie chcesz sie przyznac :)

KubiK z esla dostał UB, gość ma dobre kontakty i argumenty do kłócenia się więc :)

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...