Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GMMT2.PL [Dedyk] [GM-Mode]

Gmmt2priv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie troll. Po prostu coś innego :D Tamten temat został zamknięty , ten jest aktualny i otwarty - zapraszamy do Gry

Admin cały czas online:) mozna normalnie pogadac;d

Opublikowano

­

To nie troll. Po prostu coś innego :D Tamten temat został zamknięty , ten jest aktualny i otwarty - zapraszamy do Gry

Admin cały czas online:) mozna normalnie pogadac;d

Byście się trochę wysilili i kupili prezentacje za 50 zł chociaż :((.

Przecież na to się patrzeć nie da!!!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

No no no widzę chłopaki się tutaj postarali wyczuwam że prace nad serwerem trwały z pół roku :D a ta prezentacja ;).

ddz8gi.png

Opublikowano

Właśnie tak mi się wydawało, że już się wypowiadałam na temat tego serwera.

Zdania nie zmieniam, według mnie to jakiś dziwny troll. kto co lubi. Powodzenia w rozwoju serwera, ja nie zagram. :v

­

Ale co ty gadasz? jak tak możesz, boże, omg, wtf, lol, to jest pro serwer, będę nocki przy nim zarywał, proszę wycofać post, albo cię 'zaraportuje' do moderacji tego forum!

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Staryyy x DDD serwer bez IS, dedyk za cos trzeba utrzymać xD

Jak decydujesz się robić serwer bez is to nie bierz się w ogóle za serwer skoro nie stać Cię na utrzymanie jego.

btw. a co to za zabawa tam jest skoro gra max 100 osób i wszyscy latają na jakiś marmurkach? ^^

Opublikowano

Jak decydujesz się robić serwer bez is to nie bierz się w ogóle za serwer skoro nie stać Cię na utrzymanie jego.

btw. a co to za zabawa tam jest skoro gra max 100 osób i wszyscy latają na jakiś marmurkach? ^^

Ale stary, własnie on bardzo dobrze robi xD

Mi się to podoba hah

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Płacić za aktywację, bezsens :/

Nie mają z tego co mi wiadomo IS, więc zapłacenie 3,69zł za aktywację konta to nie jest dużo.

Ja zapłaciłem i sobie czasami pogram.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Ile osób online? Chętnie zagram, o ile będzie z kim robić pvp  ;)

Szkoda ze nie ma więcej serwerów P2P bez IS, każdy ma wtedy równe szanse.

Opublikowano

6 skill niszczy klimat

Który i tak nie działa, nikt go nie używa dodatkowo.

No to teraz ze wrodzoną skromnością, jako mistrz pvp tego serwera powiem tak: serwer fajny, lecz...

niby serwer gmmode, a połowa komend jest zablokowana, w sumie jest to serwer PvP. Ludzi mało, gdyby administracja chociaż raz na jakiś czas otworzyła free rejestrację,

to by było się z kim pobić, przez to od kilku miesięcy niezmiennie te same osoby top,,, Masa bugów, cały ten ox i tak nie działa, po wylosowaniu pytania wywala do miasta,

komenda " go o " też nie działa. Przez płatną reje ludzi mało, jak już mówiłem przydałaby się rejestracja darmowa raz na miesiąc chociaż.

Dodatkowo moglibyście otworzyć rekrutację na prawdziwego gm'a, który by zabawiał tych graczy czymkolwiek, nowy ekwipunek, który trzeba robić, ulepszać.

Potrzebne zmiany, bo nadal tak będzie, że każdy się boi do mnie podejść bo wie, że dostanie 21kk ze skilla... Naprawić bugi, admin, który byłby online codziennie-

nowy ekwipunek, mapy, odblokować więcej tych komend, jeśli ma to być gmmode. Takie moje zdanie, inaczej dalej serwer będzie świecił pustkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...