Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o jackpoty :P

mateuszpacewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie pomyślałem pewnego dnia że zagram sobie na stronie. kupiłem x2 klucze przegrałem potem x3 przegrałem i tak aż 11 kluczy i nic nie wygrałem xD . i następnego dnia kupiłem ostatniego tego klucza 2,65$ i wygrałem nim w ciągu dnia 26$. ale nie na długo bo w następnym dniu przegrałem wszystko................

mam takie pytanko bo 10 list kupie sobie skiny na allegro żeby grać na jackpoty.chcę żeby ktoś dał rady jak grać i wychodzić na + i jak może niech poda strony na jakich się dorobił .

i czy warto kupować klucze czy skiny jakieś dam 80-100zł na skin pisać jakieś pomysły .

za pomoc daję +++++++++++++ wiem że nie trzyma się kupy ale na chwilę usiadłem na kompa potem phone......

Opublikowano

witajcie pomyślałem pewnego dnia że zagram sobie na stronie. kupiłem x2 klucze przegrałem potem x3 przegrałem i tak aż 11 kluczy i nic nie wygrałem xD . i następnego dnia kupiłem ostatniego tego klucza 2,65$ i wygrałem nim w ciągu dnia 26$. ale nie na długo bo w następnym dniu przegrałem wszystko................

mam takie pytanko bo 10 list kupie sobie skiny na allegro żeby grać na jackpoty.chcę żeby ktoś dał rady jak grać i wychodzić na + i jak może niech poda strony na jakich się dorobił .

i czy warto kupować klucze czy skiny jakieś dam 80-100zł na skin pisać jakieś pomysły .

za pomoc daję +++++++++++++ wiem że nie trzyma się kupy ale na chwilę usiadłem na kompa potem phone......

Nie graj na jackpotach nie opłaca się, chyba, że masz ogromne szczęście to się opłaca. Moja rada, nie graj na jackpotach. Już lepiej otworzyć tą skrzynkę, przynajmniej będziesz miał te 30 centów a nie nic.

76561197963952284.png

Opublikowano

Nie graj na jackpotach nie opłaca się, chyba, że masz ogromne szczęście to się opłaca. Moja rada, nie graj na jackpotach. Już lepiej otworzyć tą skrzynkę, przynajmniej będziesz miał te 30 centów a nie nic.

skrzynia bd mnie kosztować 3$ prawie i wgram 30 centów czyli 2,70- w plecy no. a na jacpotach straciłem jakieś 50-70zł ale wygrałem 26$ ale debil poszedłem na bank ;/ bo z tego co wygrywałem kupowałem też klucze ogólnie 17 kluczy ale największa wygrana to te 26$ a tak to po 3-5$ .

Opublikowano

Imho lepiej skiny. Zależy od jackpotu. Bo są np, z ograniczeniem do 10 itemków od osoby. 

Kup sobie jakiegoś Asiimova czy jakieś skiny po ~5-10 euro i miej szczęście. 

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Imho lepiej skiny. Zależy od jackpotu. Bo są np, z ograniczeniem do 10 itemków od osoby. 

Kup sobie jakiegoś Asiimova czy jakieś skiny po ~5-10 euro i miej szczęście. 

czyli lepiej skinami wchodzić niż takim kluczem. bo mi chodzi że chcę mieć kilka szans a nie Że jeden skin za 90zł i przegram i nq :P a jakie strony ktoś poleca co można fajnie ugrać 

Opublikowano

czyli lepiej skinami wchodzić niż takim kluczem. bo mi chodzi że chcę mieć kilka szans a nie Że jeden skin za 90zł i przegram i nq :P a jakie strony ktoś poleca co można fajnie ugrać 

Może w tych 20x kluczach była kosa np m9 bayonet factory new ze stattrakiem? Nie polecam jackpotów, dałem skrzynkę po 3centy, było do wygrania 5euro, bym wygrał ale jakiś koleś dołożył i mnie przeniosło dalej i przegrałem

Opublikowano

Może w tych 20x kluczach była kosa np m9 bayonet factory new ze stattrakiem? Nie polecam jackpotów, dałem skrzynkę po 3centy, było do wygrania 5euro, bym wygrał ale jakiś koleś dołożył i mnie przeniosło dalej i przegrałem

właśnie pytam kogoś kto się zna na tym :P. bo jak widzę daną osoby przez dzień wygrywają 10 i przegrają x2 więc im to na + tylko wiedzą kiedy wbijać i za ile naprawdę :P 

Opublikowano

Ja tam średnio ufam jackpotom. Wolałbym otworzyć z 20 skrzynek. Na to samo prawie wychodzi. 

Nikt Ci nie powie za ile masz wchodzić. Są różne jackpoty.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Idz snajpić nowe jackpoty jak są stawki np. te 5/10 euro wstawiasz na koniec z 20 i spora szansa że wygrasz , ja tak się dorobiłem kosy lecz ją później przegrałem ^,^

Opublikowano

Ja wygrałem jakieś 500$. Na jackpotach zaczynając z 5$.

Polecam ci granie na jackpotach z inventory i kilkoma pulami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja wygrałem jakieś 500$. Na jackpotach zaczynając z 5$.

Polecam ci granie na jackpotach z inventory i kilkoma pulami.

Pozdrawiam.

a mógłbyś powiedzieć na jakich :) dam 

+++++ xD 

Opublikowano

a mógłbyś powiedzieć na jakich :) dam

+++++ xD

Crimson.gg ale strona upadla.
Opublikowano

Osobiście polecam CSGOFOREST.COM - dzisiaj ugrałem tutaj 40 euro, zaczynając z 3 kluczami. Pule zazwyczaj są niskie więc nie ma większych problemów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...