Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukiwane są osoby.

Sheila^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed przeczytaniem poniższej treści zapoznaj się z tą treścią.

Komenatrze pisane przez imaguś, harnaś, flourine, darwor i całą ich spółkę są warte zera. Negatywne komentarze spowodowane są tym (tak to wygląda), że zżerała ich zazdrość, cofnijmy się kilka lat wstecz np. do 2012 roku gdy jeszcze było wszystko dobrze, po otworzeniu projektu Aline2 i reaktywacji kilku krotnej (przed udostępnieniem plików na forum) było dobrze, dopiero później gdy serwer zyskał na sławie zaczęły się komentarze typu "pod hajs" itd. Darwor został wyrzucony z administracji za faworyzacje graczy, a ja zostałem okrzyknięty imieniem "dziecka" bo jednak.. on wie lepiej czy dawał czy nie, a logi kłamią. Imaguś, Harnaś te dwie osoby mnie znienawidziły (drugi powód) za lekceważenie ich "zdolności" hakerskich i naśmiewanie się z nich. Nie będe nic ukrywać taka była rzeczywistość, że głośno szczekali, a gówno umieli. Kolejna próba oczernienia mnie i zniżenia do zera była plotką o "wyłudzaczu haseł" z jednego ostatniego mojego projektu tak się wypierał "mam Twoją tabelkę, mam Twój kod tabelki, wiem, że masz tabelkę password (zakodowane) password2 (odkodowane)" i poprosiłem o udostępnienie, udostępnił.. szkoda, że nie moją.. dodanie kodu password2 nie czyniło jego tabelki moją tabelką bo miałem jeszcze kilka innych własnych wierszy typu łączny czas gry na koncie, smocze znaki (które oficjalnie nie zostały wykorzystane) i różne inne poboczne rzeczy które również nie zostały wykorzystane. Za przeproszeniem mam w dupie komenatrze "on ma 15-16 lat", tak miałem tyle trzy lata temu. Jeżeli mnie nie znasz to się nie wypowiadaj na mój temat. Osoby które mnie znały jak korzystałem z tego konta prawdopodobnie nie odwiedzają już tego forum. Zapraszam do czytania! =)

Poszukuję około trzech / czterech osób przy pomocy stworzenia serwera. Osoby te były by potrzebne do:

• Pomocy w testowaniu serwera (Ze mną i współzałożycielem projektu)
  • Pomocy przy ogarnięciu forum (Typu rangi, działy, tematy, ogarnięcie ludzi po starcie serwera jak i na becie)
  • Pomocy przy ogarnięciu komunikatora głosowego (Tworzenie kanałów, nadawanie rang, moderowanie teamspeaka)
  • Dawania różnorakich pomysłów dotyczących serwera, udoskonaleń, edycji bierzących rzeczy

Dostęp do plików serwerowych jak i bazy danych będę miał tylko i wyłącznie ja. 

Oferuję

• Dojrzałość
  • Kulturę osobistą
  • Sześcioletnie doświadczenie z serwerami do owej gry
  • Kontakt poprzez gadu-gaduteam-speak3 i prawdopodobnie facebook
  • Dobre zabezpieczenie serwera
  • Maszynę pod grę
  • Stronę
  • Reklamę
  • Poczucie humoru

Oczekuję

• Kultury
  • Ogarnięcia (Co mam na myśli? Nie dziecinnego zachowania)
  • Troszkę czasu, nie za dużo lecz i nie za mało
  • Komunikatora gadu-gadu / facebook oraz team-speak3
  • Mutacji głodu - nie dotyczy kobiet - he, he, he Mr. Suchar 2015
  • Jakiegoś poczucia humoru

Jeżeli jesteś zainteresowany/a napisz proszę prywatną wiadomość.

Jeżeli będą obie strony zainteresowane współpracą dopiero podam gadu-gadu ew. facebooka. 

Z góry uprzedzam, że nie wiem kiedy chce stratować, mi się nie śpieszy. Chcę aby projekt był dopracowany, bez żadnych błędów.

Opublikowano

To ja tu wbijam by polecić bo wiem, że coś w tej bani masz a Ty do mnie z takim przywitaniem... no ładnie. :/ 

Było troche krzywych akcji w przeszłości, no ale tak to już jest ;)

Imo wydaje mi się, że można mu zaufać jeżeli nie będzie się otaczał z tymi osobami co wcześniej, które go dymały za plecami :P 

Powodzenia & polecam  ;)

Opublikowano

Generalnie, ja potrafię wykonywać podstawowe rzeczy w mySQL oraz ogarniać teamspeak, testować serwer, a pomysłów mam trochę, ale mam projekt z kolegą i jestem u niego technikiem na serwerze. Do tego mam YouTube i, gdybym miał jeszcze wykonywać takie rzeczy, to ciężko byłoby to pogodzić. Dałoby radę, ale byłoby ciężko.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Generalnie, ja potrafię wykonywać podstawowe rzeczy w mySQL oraz ogarniać teamspeak, testować serwer, a pomysłów mam trochę, ale mam projekt z kolegą i jestem u niego technikiem na serwerze. Do tego mam YouTube i, gdybym miał jeszcze wykonywać takie rzeczy, to ciężko byłoby to pogodzić. Dałoby radę, ale byłoby ciężko.

Nie potrzebujemy techników wystarczy nam jeden, ja.. Nigdy nie dawałem osobom pobocznym dostępu do bazy czy plików serwera ani komendy /i.

Poszukiwane są osoby do pomocy wymienione wyżej. 

Opublikowano

Przydałaby się jeszcze jakaś kobieta aby było "kobiece myślenie" a nie tylko "chłopskie" to tak na marginesie.

Prawie zebrałem już wystarczającą ilość osób. Wiele, wiele osób napisało bo ponad 15 lecz przydałaby się też jakaś kobieta ;)

Opublikowano

­Mogę pomóc w ogarnięciu forum.

Jeśli jesteś zainteresowany pisz PW.

Jeśli nie widziałeś mojej oferty zapraszam do zapoznania się z nią :).

Oczywiście mogę dać parę pomysłów, ale wszystko trzeba uzgodnić na PW.

Pozdrawiam, Snorlax.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Mam już 2 osoby na posiadzie Moderatora i jedną osobę na posadzie Globalnego Moderatora. Na razie nie widzę sensu bo i tak forum jest wyłączone, a do bety jeszcze daleko. 

Opublikowano

Dziękuje za wszystkie ~23 prywatne wiadomości, wybrałem kilka osób, około ~10 - Każda osoba ma przydzielone co innego.

Proszę o zamknięcie tematu, pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...