Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban metin2

gongus301

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedozwolone oprogramowanie sXX na postaci XXXXXXXXXX

Konto pozostanie zablokowane do: Na stałe.

świeżutko skopiowane, poleciał ban na dropka - m2bob

- wczoraj również ban na dropka więc już 2 dropki papa...

niby miałem zaznaczone opcje "gm napisze logaj" "gm sie pojawi logaj"

nie pomogło ehym, nie wiem jak to się odbywa wywaliło mnie bot zapikał ... jeszcze jakieś 10 min konto nie było zablokowane bo logowalem sie ale nie wchodzilem do gry w celu sprawdzenia czy ban... po jakiś 10min konto zablokowane yh.

Opublikowano

nie pomogło ehym, nie wiem jak to się odbywa wywaliło mnie bot zapikał ... jeszcze jakieś 10 min konto nie było zablokowane bo logowalem sie ale nie wchodzilem do gry w celu sprawdzenia czy ban... po jakiś 10min konto zablokowane yh.

Ta opcja z loganiem jest bez sensu. Bo czytałem kiedyś, że zmienili zasady banowania i jeżeli Ty wylogujesz się w momencie pojawienia się gm-a to dostajesz bana z automatu...

Ostatnio też dostałem bana po jakiś 5-10min od wiadomości gm-a :/

Co ciekawe wczoraj odpaliłem fishbot-a i miałem go w okienku ustawionego żeby patrzeć czy gm przyjdzie. Po 15min mnie wyrzuciło i ban... Totalnie bez sprawdzenia czy jest się botem. Wysłałem ticketa do supportu, ale pewnie mi napiszą jak zwykle, że mają niepodważalne dowody, że używałem 'zewnętrznych programów wspomagających' i nie mogą mi udostepnić tych dowodów huh.

@CzołgistaBartek

Mnie jeszcze zostało jakieś 14-15lat do odbanowania mojego pierwszego konta :D Dostał 20lat za fishbota xD

Opublikowano

heh też raz dostałem bana na 20 lat ale to było już dawno teraz chyba tylko perm... nieco irytuje mnie fakt że mimo "super" nowego zabepieczenie anty hackowego GM nadal musi biegać i banować... dla przykładu tibia - wsprowdzili system, GM zostali polikwidowani bo fakt faktem nie było już dla nich zajęcia.

i wtedy byśmy sobie bocili lajtowo xD

a właśnie, pechowe miejsce to zaprzysiężone M2.

Opublikowano

mam pytanko   na ile dostaje siebana w metin2.PL za granie na chetach (np. kamermodzie )

No dostajesz perma. Jesli cheatujesz to z głową. Pamiętaj, że jeśli masz już odpalać jakiegoś bota, to nie na tym samym emailu, co dropek, główne konto, bo polecą bany na wszystkie konta z tego emaila ;)

Opublikowano

Kiedyś dawali na 20 lat, teraz niestety na stałe.

Takie pytanie co by Ci to dawało xe dostajesz bana na 20 lat czy permanentny chyba po 20 latach nie będziesz grał w metka i pamiętał o tej postaci.

de293496aae0.jpg
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

no jak mialeś logaj to sie nie dziw.GM wie ,ze jak automatycznie ktos sie wyloguje od razu to bot

/niereg. sygna

Opublikowano

no jak mialeś logaj to sie nie dziw.GM wie ,ze jak automatycznie ktos sie wyloguje od razu to bot

Trochę to dziwne, że wiadomość od GM'a loga gracza. Zbieg okoliczności? Wątpię ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...