Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ruxer100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Download: http://www.speedyshare.com/SWefU/x.rar

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/3a91a115bdd222aa27ace9d4df96eb9a613371df86481ed843a4b0d2c136e4cf/analysis/1447096026/

Wymagania:

-Internet Explorer 11 lub Edge

-zainstalowany net framework 4.5

-wyłączone chodzenie myszką, wyłączone automatyczne przechodzenie przez przejścia

Informacje:

- działa na zminimalizowanym oknie przegladarki

- w polu nazwa moba wpisujemy nazwę elity / e2 (wielkość znaków ma znaczenie!), np. Paladyński apostata, aby wyłączyć atakowanie odznaczamy pole

- miejsce docelowe odpowiada za miejsce do którego uda się bot jeśli nie znajdzie żadnego moba w funkcji expbot

- "usuń moba" jest to funkcja opcjonalna, która pozwala na zlikwidowania mobów znajdujących się na różnych platformach, dzięki czemu expbot nie zbuguje się przy ścianie (aby wyłączyć wystarczy kliknąć ponownie na "usuń moba"), moby można usuwać również poprzez margomap

-aby dodatek działał scalamy oba pliki z rejestru (x86, x64.reg -- PPM -- scal)

-nie zmieniajcie nazwy .exe!

-bot nie działa na świecie Tempest i Aldous oraz na angielskim margonem

Screen:

3hVe3gm.jpg

//UPDATE 09.11.2015 - zmniejszono ryzyko przycięcia się bota

xxx

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W kwestii expbota bot nie radzi sobie zbytnio na mapach które są wielopoziomowe (tzn nie wszędzie da się dojść bez przechodzenia) bot się wtedy zapętla i buguje. Jeżeli to dałoby się jakoś naprawić to naprawde bocik dawałby radę.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czy np jak na władka bym postawił to bot by go atakował jeśli by sie pojawiał w jednym miejscu czy by podchodził do niego ?

#Edit

Dostałem Odpowiedz , na elitach stoi w miejscu do Elit 2 Podbiega :)

Opublikowano

U mojego kolegi bot nie działa, mianowicie po zalogowaniu i wejściu silnik gry się nie ładuje, jest czarny ekran. Nie można wejść do konsoli. Odświeżanie nie pomaga, zainstalowany .NET Framework 4.5.2 i IE 11+. Windows 7.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

U mojego kolegi bot nie działa, mianowicie po zalogowaniu i wejściu silnik gry się nie ładuje, jest czarny ekran. Nie można wejść do konsoli. Odświeżanie nie pomaga, zainstalowany .NET Framework 4.5.2 i IE 11+. Windows 7.

Wgrałeś pliki od rejestru, nie zmieniałeś nazwy pliku?

xxx

Opublikowano

Pliki rejestru zostały scalone. Nazwa pliku margo.exe. A propos jak już się odezwałeś, będzie jakiś update tego bota żeby się mniej zapętlał podczas expienia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

w końcu ktoś się zlitował i zrobił bota działającego w tle biorę się za testowanie 

@Edit bocik pięknie działa jesteś mistrzem

bot zfreezował mi się w trakcie walki i nie zabił moba po prostu laga złapał pomógł refresh (F5) ale bota trzeba wtedy konfigurować od nowa jak byś dodał opcje taką żeby w trakcie laga zrobił F5 i żeby zapisywał ustawienia to by było idealnie 

Opublikowano

w końcu ktoś się zlitował i zrobił bota działającego w tle biorę się za testowanie 

@Edit bocik pięknie działa jesteś mistrzem

bot zfreezował mi się w trakcie walki i nie zabił moba po prostu laga złapał pomógł refresh (F5) ale bota trzeba wtedy konfigurować od nowa jak byś dodał opcje taką żeby w trakcie laga zrobił F5 i żeby zapisywał ustawienia to by było idealnie 

Bot automatycznie odświeża stronę co 8 minut przy pomocy funkcji anty-afk.

xxx

Opublikowano

Bot pięknie działa dobra robota tylko mam pytanie dlaczego po około 20 minut gdy bot działa w konsoli pojawia się 504 timed out przez co bot sie freezuje i nie moge go zostawic na noc?

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

a używa umek? czy potrzebne jest mistrzostwo walk?

@Edit nie używa umek potrzebne mistrzostwo walk dostępne od 50lvla co jest trochę uciążliwe 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dałbyś radę coś takiego napisać żeby ten bot po wybiciu wszystkich mobów logał na x minut na inną postać a po tym czasie znowu wracał? Bardzo przydatne by było.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Włączyłem bota ale nie mogę sie zalogować ;XX

@UP 

Zalogowałem się, jest wszystko ok poza tym że co bicie trzeba odznaczać i zaznaczać ponownie  "elita/e2 bot", poprostu tak jakby sie zawieszał.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działa bezbłędnie jako bot na expa(no może tu by się przedało pare rzeczy jeszcze ale nadal najlepszy jaki testowałem) i na e2 od dwóch miesięcy, polecam z czystym sumieniem.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...