Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Bohater Illaoi

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Biorąc po uwagę, że do końca roku pojawić ma się jakiś bohater to nie dziwi mnie to. Jedynie dziwi mnie ta szybkość, bo przed chwilą wyszedł Kindred, a tu kolejna postać już. No nic, zobaczymy co z tego wyjdzie. :)

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mam nadzieje, że to nie jest zapowiedź nowego bohatera. Niech najpierw dopracują kindred i zajmą się balansem tego *pip* *pip* *pip*

Kindred taka OP

jWtDc5p.png

Kappa

@top

Ciekawi mnie motyw Halloweenowego bohatera, zobaczymy co Riot znowu wymyśli.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Kolejne gówno, które zastąpi starsze postacie.

Mam nadzieję, że ta gra przestanie być popularna i ludzie znajdą sobie coś innego. Sam gram w lola, ale tylko do czasu, az nie kupie sobie nowego kompa ;>

Nie ma sensu w ogóle zaczynać grać, a tym bardziej, żeby przy niej pozostawać na dłużej. 30 lv wbija sie kilka miesięcy bez wydawania pieniędzy.

Żeby kupić sobie postać, trzeba poświęcić ogromne ilości czasu na uzbieranie PZ, a do tego dochodzi cała toksyczna społeczność, przez którą odechciewa się totalnie grać.

Napiszesz coś komuś to od razu idzie afk, albo  feeduje specjalnie ;]

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Kolejne g****o, które zastąpi starsze postacie.

Mam nadzieję, że ta gra przestanie być popularna i ludzie znajdą sobie coś innego. Sam gram w lola, ale tylko do czasu, az nie kupie sobie nowego kompa ;>

Nie ma sensu w ogóle zaczynać grać, a tym bardziej, żeby przy niej pozostawać na dłużej. 30 lv wbija sie kilka miesięcy bez wydawania pieniędzy.

Żeby kupić sobie postać, trzeba poświęcić ogromne ilości czasu na uzbieranie PZ, a do tego dochodzi cała toksyczna społeczność, przez którą odechciewa się totalnie grać.

Napiszesz coś komuś to od razu idzie afk, albo  feeduje specjalnie ;]

1. Nie wiem po co piszesz ten komentarz

2. Naucz się cierpliwości co do zbierania kasy. Ja gram i nie zwracam uwagi na pz i po dłuższym czasie patrzę i mam te 6300 czy 4800 pz.

3. Nowe postacie są po to aby urozmaicić grę.

4. Narzekasz na toksyczość graczy? Polecam przycisk "mute"

5. Stare postacie są grane i riot o nich pamięta. Np. Blitz, annie, master yi, nunu itd. A jeżeli postać jest bardzo stara i ma stare mechaniki itp to dostają reworka tak jak sion.

@topic

Może to będzie jakiś koleś wzorowany na zombie? Jakis mutant-człowiek? Ma być związany z harrowing więc możemy się wszystkiego spodziewać :]

Opublikowano
Może to będzie jakiś koleś wzorowany na zombie? Jakis mutant-człowiek? Ma być związany z harrowing więc możemy się wszystkiego spodziewać :]

Imię Illaoi kojarzy mi się z jakimś Archaniołem, czymś świętym. Wątpię, żeby to był jakiś zombie czy koleś mutant ;)

Opublikowano

Imię Illaoi kojarzy mi się z jakimś Archaniołem, czymś świętym. Wątpię, żeby to był jakiś zombie czy koleś mutant ;)

To jakby na Boże Narodzenie dodali skina Św Mikołaj vel koz albo cos w tym stylu.rok temu była kalista więc teraz też coś z harrowing będzie związanego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...