Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] TemidaMT2 Rework

KodziaTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 

Zapraszam do dyskusji na temat serwera TemidaMT2 rework.

Mówcie co chcecie zmienić i dodać na serwer.

Każde propozycje będą przemyślane.

VTlxIll.png

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zmienić to trzeba wasze zachowanie i podejście do serwerów oraz nauczyć was czym jest odpowiedzialność.Aktualnie możecie posmyrać po dzyndzelku.Czyli jednym słowem WYPIERDALAĆ z kolejnym serwer ,który znów ukruszy społeczność metina

Opublikowano

Zmienić to trzeba wasze zachowanie i podejście do serwerów oraz nauczyć was czym jest odpowiedzialność.Aktualnie możecie posmyrać po dzyndzelku.Czyli jednym słowem WYPIERDALAĆ z kolejnym serwer ,który znów ukruszy społeczność metina

ale prosze zachowac kulture 

VTlxIll.png

Opublikowano

Ja się na temat administracji udzielał nie będę, ponieważ kiedy ja grałem na temidzie, w teamie był tylko sherer i Ar3lek. Jeśli chcecie startować na nowo, to proponuję odświeżyć trochę eq, pododawac więcej urozmaiconych questow, możliwość zdobycia peta w grze, zwoje SM, ten system przywolywania bossów bardziej rozwinąć. Nie wiem, czy któreś z tych propozycji zostały dodane już wcześniej na serwer, bo nie śledziłem serwera od dawna, ale jeżeli tak to Sory.

Opublikowano

No stracony hajs na poprzednie części to nic miłego, pozdro. Serwerek nie wypał.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Serwer syf, ogólnie polecam sobie zrobić rework mózgu i wracać do szkoły, a nie zaśmiecać tak poważne forum.

Dziękuję za uwagę i nie polecam autora tematu. ­

Opublikowano

Odgrzewany kotlet to ciągle ten sam kotlet :)

Reworki w 90% przypadków nie wypalają.

Opublikowano

1. Zmieć Was wszystkich.

2. Skończcie już z tymi Retwork-ami to robi się to już nudne aż za nudne ile razy można startować z tym samym serwerem? ( nie mówię tutaj że po raz 1000 startujecie ) ale chodzi o sam fakt. 

Rada? Nie róbcie wgl serwerów, bo wasze zachowanie nawet nie było na poziomie gimnazjalisty. 

ale prosze zachowac kulture 

napisała to osoba która zachowywała się jak pies w klatce ;)

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Uczeń
Opublikowano

Hmm jeśli mam być szczery to na początku było fajnie, później coś wam odbiło i mieliście w D***e naprawiać bugi i jeszcze to odejście Sherera z teamu, server w tedy upadł bo kto normalny grał by na metku bez technika, od razu wiedziałem, że będziesz robił revrok. Wątpię w to czy po revorku ktoś nowy pojawi się na serverze poza zagorzałymi złodziejami oraz masowymi handlarzami bryłek na allegro. Myśleć o rozwoju servera to było trzeba na samym początku jak ludzie jeszcze wierzyli w to, że znaleźli naprawdę fajny server a nie teraz jak hajsy z servera się skończyły robić revork. Jednak życzę wam powodzenia w dalszym ulepszaniu (naprawianiu 1 buga kilka miesiący) servera. 

Opublikowano

Ja się na temat administracji udzielał nie będę, ponieważ kiedy ja grałem na temidzie, w teamie był tylko sherer i Ar3lek. Jeśli chcecie startować na nowo, to proponuję odświeżyć trochę eq, pododawac więcej urozmaiconych questow, możliwość zdobycia peta w grze, zwoje SM, ten system przywolywania bossów bardziej rozwinąć. Nie wiem, czy któreś z tych propozycji zostały dodane już wcześniej na serwer, bo nie śledziłem serwera od dawna, ale jeżeli tak to Sory.

Nowy system ulepszania będzie.

Będą questy (dużo)

I dangeony :)

VTlxIll.png

Opublikowano

Nowy system ulepszania będzie.

Będą questy (dużo)

I dangeony :)

Ciężko zrozumieć co znaczy nie? Ludzie nie chcą to wypierdalasz i tyle :v Zastosuj się do ich zaleceń to może dadzą wam szanse. ;)

Opublikowano

Pls, nie, żadnych reworków. Mieliście szansę - wykorzystaliście ją. Przez te reworki społeczność metina upada.

Temida fajna była, lecz brakowało dangeonow ;/

VTlxIll.png

Opublikowano

Brakowało to umiejętnego obchodzenia się z graczem, wezmę przykład z forum, serwer stał miesiąc-dwa, a wy usunęliście dział propozycji, twierdząc iż Temida jest już idealna, a inne poprawki są zbędne.

Opublikowano

Brakowało to umiejętnego obchodzenia się z graczem, wezmę przykład z forum, serwer stał miesiąc-dwa, a wy usunęliście dział propozycji, twierdząc iż Temida jest już idealna, a inne poprawki są zbędne.

Poprawimy się :)

VTlxIll.png

Opublikowano

Możecie się schować, zakopać, zagrzebać w kupie łajna z kolejnym reworkiem. Nie wiem po co , na co to komu, chyba że wam na podręczniki do szkoły brakuje i musicie zarobić. 

Najlepiej zmienić jedno - nie stawiać tego syfu i po sprawie. 

Żegnam.

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Będziemy, będziemy.. BĘDZIEMY. A tak na prawdę to gówno prawda.

Zainteresowanie serwerem będzie tylko przez kilka tygodni. Ciekawe czy Ar3lek tym razem pomoże technikowi, czy nadal będzie tylko patrzeć co on robi i da mu wolną rękę (Bo przecież trzeba pograć w cs'a, lola lub nagrać kolejny odcinek z innego serwera - whatever.) Na miejscu Sherera postąpiłabym identycznie - odchodząc. Zajmijcie się lepiej nauką niż robieniem reworku = kolejnego gówna.

3 x nie. Bez pozdrowień. 

Opublikowano

Możecie się schować, zakopać, zagrzebać w kupie łajna z kolejnym reworkiem. Nie wiem po co , na co to komu, chyba że wam na podręczniki do szkoły brakuje i musicie zarobić. 

Najlepiej zmienić jedno - nie stawiać tego syfu i po sprawie. 

Żegnam.

To nie jest syf !

VTlxIll.png

Opublikowano

To nie jest syf !

Chcesz postawić serwer a nie potrafisz zadbać o graczy? Jak ty sobie to wyobrażasz? To, że dodasz kilka nowych rzeczy, nie świadczy, że nagle kilkaset osób wróci na serwer i będzie Ci ładować w itemshop'a.

Początkowo naucz się co to jest odpowiedzialność a potem zacznij robić serwery.

Opublikowano

Chcesz postawić serwer a nie potrafisz zadbać o graczy? Jak ty sobie to wyobrażasz? To, że dodasz kilka nowych rzeczy, nie świadczy, że nagle kilkaset osób wróci na serwer i będzie Ci ładować w itemshop'a.

Początkowo naucz się co to jest odpowiedzialność a potem zacznij robić serwery.

yyyy?

Znasz mnie ?

VTlxIll.png

Uczeń
Opublikowano

Co wy możecie obiecywać, że robicie revork i że  teraz na 100% będziecie zajmować się serverem jak na starcie Temidy pier*****ście to samo. 

Jeśli już chcecie zrobić server to zacznijcie od siebie, nwm kupcie sobie psa i się nim zajmujcie i może w tedy nauczycie się co to odpowiedzialność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...