Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria czy Laneris S2?

Niesprawny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Po niemalże dwuletniej przerwie chciałbym zagrać ponownie, jednak nie mogę się zdecydować co do wyboru serwera. Na oku mam dwa, jedne z lepszych prywatnych serwerów ostatnich czasów, a mianowicie Invorię oraz Laneris S2. Które z nich wybrać i rzecz jasna dlaczego? Zależy mi na dużej ilości graczy, wojnach gildii oraz dość szybkiej rozgrywce, ponieważ nie mam ostatnio zbyt wiele czasu. Z góry dzięki za pomoc :)

Opublikowano

Laneris s2 ma troche bugów , ale to dobry serwer nie znajdziesz gracza który ci ksuję.Admin spiął poślady i zaczął pracować m.in: sklepy offline,wymiar władców,nowy efektywny utwarzanie marmurów,Bardzo dużo wojen, do 195 szybko leci ale do 200 już ciężej:) dużo  dungeonów,fajne misje i wiele więcej atrakcji.Serdecznie polecam.

Opublikowano

Jeśli chcesz trochę dłużej robić eq, to zagraj na Invorii. Jednak Laneris też serwerek fajny. Na S1 grało się fajnie, to na S2 gdzie jest więcej nowości, mniej bugów i administracja coś robi. Szybko zrobisz eq i potem tylko zabawa. ;)

denzel.png

Opublikowano

Witam. Po niemalże dwuletniej przerwie chciałbym zagrać ponownie, jednak nie mogę się zdecydować co do wyboru serwera. Na oku mam dwa, jedne z lepszych prywatnych serwerów ostatnich czasów, a mianowicie Invorię oraz Laneris S2. Które z nich wybrać i rzecz jasna dlaczego? Zależy mi na dużej ilości graczy, wojnach gildii oraz dość szybkiej rozgrywce, ponieważ nie mam ostatnio zbyt wiele czasu. Z góry dzięki za pomoc :)

Polecam Ci Invorie. Codziennie ponad 2k online, ciągle jakieś eventy.

Invoria jest bardzo rozbudowana i nie masz szans się zanudzić w ciągu 5 minut.

Jutro zaczyna się event hallowen więc na starcie będziesz mógł się "wybić"

Opublikowano

Ostatecznie zdecydowałem się na grę na Invorii. Jednak chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak ma się sprawa wojen gildyjnych na tym serwerze? Czy często się one odbywają, bo ponoć na większości prywatnych serwerów zaczęły zanikać?

Opublikowano

Ostatecznie zdecydowałem się na grę na Invorii. Jednak chciałbym się jeszcze dowiedzieć jak ma się sprawa wojen gildyjnych na tym serwerze? Czy często się one odbywają, bo ponoć na większości prywatnych serwerów zaczęły zanikać?

dobry wybór, serwer jest cały czas rozbudowywany i gra sie przyjemnie, a co do wojen to chyba rzadko sie odbywają, raczej zależy w jakiej jesteś gildii, ale jak chcesz sie troche po napieprzać to zawsze znajdziesz jakieś zadymy przed DT lub w m1 ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...