Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hardium [Zapowiedz]

koniak321

Pytania  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. 55 Ku Do G

• Tak
      2
    • Nie
      22
    • Obojentne
      2
  2. 2. Drop Ku Metiny

• Tak
      12
    • Nie
      9
    • Lotto
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym chciał zagrać na hardzie poszedł bym na Globala. Prezentacja odpycha, na serwerze nie ma nic wyjątkowego, fajnego, interesującego. Kolejny gotowiec, byle ile tylko coś postawić. Jest sporo serwerów godniejszych uwagi. Jest masa serwerów, nie wiem po co kolejny i to takie coś. 

Nie zagram, nie polecam. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej napisał, chciało by się harda, to na pl..

Zapowiedź Noqarii w przeciwieństwie do tego, jest o wiele ładniejsza, chociaż jakąś grafike dali, a tutaj jakas grafika kradziona bez pozwolenia itp.

No nic Ja nie polecam, bo pewnie zwykłe gówno na którym nie będzie 15 graczy, a jak chce ktoś dobrego Mediuma to na Noqarie wbijajcie, administratorzy dobre mordy :D

Opublikowano

Dokładnie jak kolega wyżej napisał, chciało by się harda, to na pl..

Zapowiedź Noqarii w przeciwieństwie do tego, jest o wiele ładniejsza, chociaż jakąś grafike dali, a tutaj jakas grafika kradziona bez pozwolenia itp.

No nic Ja nie polecam, bo pewnie zwykłe gówno na którym nie będzie 15 graczy, a jak chce ktoś dobrego Mediuma to na Noqarie wbijajcie, administratorzy dobre mordy :D

No a admini tego czegoś na N reklamują się na czyiś fb

Opublikowano

No a admini tego czegoś na N reklamują się na czyiś fb

Niby tak, trochę źle zrobili, ale przeprosili za to, już nawet nie współpracują z tym człowiekiem.

Ogólnie trochę włożyli pracy w chociaż by zapowiedź, starali się chociaż zrobić estetycznie czy coś, a tutaj wchodzisz w zapowiedź, czytasz"Prezentacja pozyczona", odrazu na mysl przychodzi ze kradziona :D

Nie no nie komentuje dalej tego, bo to nie ma sensu, no gowno i do smietnika xD Wbijac na noqarie.

Opublikowano

Niby tak, trochę źle zrobili, ale przeprosili za to, już nawet nie współpracują z tym człowiekiem.

Ogólnie trochę włożyli pracy w chociaż by zapowiedź, starali się chociaż zrobić estetycznie czy coś, a tutaj wchodzisz w zapowiedź, czytasz"Prezentacja pozyczona", odrazu na mysl przychodzi ze kradziona :D

Nie no nie komentuje dalej tego, bo to nie ma sensu, no gowno i do smietnika xD Wbijac na noqarie.

Ogólnie ja się zastanawiam czemu ta prezentacja nie jest w koszu :)

Opublikowano

dziwne ale tak po tym opisie skrzyń ten serwer kojarzy mi sie z restią / vixą

Neutral

Serwer pedzie podobny do Vixy Lecz nia nie bedzie

­Co to ma być?

prezentacja pożyczona, lol.

Obrazki nie działają nawet...

Jestem w trakcie robienia prezentacji

Opublikowano

Serwer pedzie podobny do Vixy Lecz nia nie bedzie

Jestem w trakcie robienia prezentacji

Serwer jest na plikach Astilii i padnie po kilku tygodniach.

DNO! Kradnięcie czyjejś prezentacji - jesteście skreśleni. Podstawą serwera jest wizytówka (aktualnie prezentacja) a tutaj widać jakieś gówno, trochę pokory.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Niczym serwer mnie nie zachęcił. Skończcie z tymi hardami. Ludzie przychodzą na prywatne serwery by trochę odżyć od tej monotonnej ciężkiej rozgrywki na globalu :)
Nie zagram lecz powodzenia.

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

"Obojentne"

HKOKi6m.png

Nic ciekawego, do tego exp prawie jak na globalu, meh, nie. Tak jak Dusher powiedział, w takim wypadku już lepiej iść na globala. Nie zagram, nie polecam.

Opublikowano

Chce przywrocic starego metina z 2006 r

Wszystko jest zrozumiałe. Zapewne znajdziesz chętnych, lecz nie licz na dużą ilość graczy i duże dochody :)

Z przykrością muszę stwierdzić, że takie są realia rynkowe w tym świecie :)

z3qek1ki4c8v.png

Opublikowano

Chce przywrocic starego metina z 2006 r

1. Nikt tego nie chce, a nawet jeśli chce, to nie osiągniesz tego serwerem, bo ludzie tworzą klimat, nie serwer.

2. Możesz chcieć przywrócić, ale to nie zmienia faktu, że lepiej wtedy postawić na source i dodać kilka ciekawych rzeczy, bo aktualnie nie ma nic ciekawego.

Opublikowano

Wszystko jest zrozumiałe. Zapewne znajdziesz chętnych, lecz nie licz na dużą ilość graczy i duże dochody :)

Z przykrością muszę stwierdzić, że takie są realia rynkowe w tym świecie :)

Licze sie z tym

Opublikowano

Nie polecam serwera, prezentacja kradziona.

Akurat Ty masz tu najmniej do powiedzenia ze swoim ścierwojedzącym serwerem + prezentacją tak brzydką że aż oczy krwawią z gotowego psd. Elo hipokryto. 

@AW serwer nudny nie ma tu nic ciekawego prezka też denna, 

Opublikowano

Akurat Ty masz tu najmniej do powiedzenia ze swoim ścierwojedzącym serwerem + prezentacją tak brzydką że aż oczy krwawią z gotowego psd. Elo hipokryto. 

@AW serwer nudny nie ma tu nic ciekawego prezka też denna, 

Haha xD Rozpędź się, i ściana ~!~ xD

Już lepsza jest zapowiedź noqarii, chociaż się starali, a nie jakieś kradzione prezki, później siusaki.

Opublikowano

Haha xD Rozpędź się, i ściana ~!~ xD

Już lepsza jest zapowiedź noqarii, chociaż się starali, a nie jakieś kradzione prezki, później siusaki.

Nie no kutasy teraz są bo zauważ jak te linki wyglądaja. Entergames go w c***a zrobił XDD

Opublikowano

KutasMT2 i c**j :makka:

przeciez to 1 c**j

Nie no kutasy teraz są bo zauważ jak te linki wyglądaja. Entergames go w c***a zrobił XDD

xD

Czemu ten temat jeszcze jest otwarty xD 

Przeciez w temacie jest 15 osob ktorzy nie maja nawet 15 lat jeszcze(nie mowie o sobie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...