Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na ukrywanie graczy*

MiamiCenter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Poszukuję pluginu, który ukryłby każdego gracza na serwerze (W moim przypadku jest to serwer HUB), bez wpisywania żadnych komend lub klikania czegokolwiek. Chodzi mi dokładniej o to, że np. Wchodzimy na serwer, i nikogo nie ma (Każdy jest ukryty). Poszukuję także pluginu, podobnego do tego, który ukrywa każdego, kto ma rangę ''Gracz'', a VIP i wyżej są widoczni dla wszystkich. Znajdzie się coś dla mnie? PS: Szukałem już troszkę takiego pluginu, i moje ''łowy'' poszły na marne. MOŻE być też Skrypt :D

Opublikowano

Napisałem skrypt, który dość słabo działa, ale działa.

KLIK

Mógłbyś zrobić tak, że odrazu na wejściu na serwer ukrywa każdego gracza? :D Bo na serwerze HUB nie chce dawać graczą wyboru. :P

Opublikowano

Poprawiona wersja.

KLIK

Działa tak jak chciałem <3 Dzięki. A teraz druga część tematu, czyli ukrywanie samych graczy, (z rangą ''Gracz" ~Plugin: PermissionEX~) tak, żeby na serwerach lobby, przy tabliczkach itp. można było coś zobaczyć, ale oczywiście z wyborem dla gracza, czy chce widzieć graczy VIP i wyżej, Nikogo, lub Wszystkich. Dałoby się tak zrobić ? ^^

Opublikowano

Mogę Napisać ci plugin Że po wejściu na serwer ukrywa graczy

Jeśli chodzi o to, to już załatwiłem skryptem ;). Możesz napisać plugin coś ala Magic Clock, z 3 trybami, a mianowicie, że gracz może ukryć każdego gracza bez wyjątku (Oprucz tych, z uprawnieniem które pozwala na to, że nie da się go ukryć) Każdego z rangą ''Gracz'' lub poprostu wyłączyć niewidzialność graczy (Widzenie wszystkich)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...