Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Karta SIM pełna".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam oto taki otoz problem nie mogę dostawac wiadomości ponieważ pisze "karta sim pełna" chociaż mam   w niej 1 odebrana wiadomości  1 wysłana wszedłem w ustawienia i cos tam pamięć sim i tam były te moje sms które do mnie nie przychodzily było ich 20 ,usunelem wszystkie to 2 z skrzynki i te 20 z karty i nadal to samo .... pamięci mam dużo 8gb wbudowanej z czego może 1,5gb zajęte ;D wiec proszę o szybką pomoc a jak pisze z kims sms to musze wchodzi w ustawienia i tam ustawienia karty sim i tam sa wszystkie sms które nie przychodzą :) nie jest ich dużo max 3

Opublikowano

A wysłane też usunąłeś?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

W ustawieniach spróbuj zaznaczyć, żeby kontakty i smsy zapisywały się w telefonie, a nie na karcie SIM.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Istnieje też szansa, że sama karta sim jest uszkodzona. Operator może Ci ją wymienić. Warto też spróbować przywrócić ustawienia fabryczne telefonu.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Możliwe, że masz jakiś syf na telefonie, który przeszkadza.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...