Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Attempting to reconnect

SamFlynN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały kurewski czas, na boty czy na graczy wyskakuje mi to co 5 sekund, trwa 2 minuty, nie mam nic włączone oprócz lola. Druga sprawa to taka, że przed tym kurewskim lagiem, nie mogę się ruszyć przez 5 minut, co nie przeszkadza nikomu do mnie pisać, czy mnie napierdalać odziwo.
9j4ag1.jpg
w31tnx.jpg
Ma ktoś podobnie? Raczej nie z winy mojego kompa czy łącza internetowego, ponieważ w tym samym czasie gadam na tsie i nie mam żadnych problemów.

Opublikowano

Spokojnie, ja też to dzisiaj miałem, jakby tego było mało to grałem akurat rankeda. I o dziwo tylko mnie się to przytrafiło, stałem w miejscu, autoatackowałem i patrzyłem, jak sam ginę od enemy. Normalnie pisać nie mogłem, ruszyć się, itp. Ping wywaliło 500, attempting to reconnect i nic tylko czekać, aż wszystko wróci do normy lub po prostu reconnect. Raz się udało, za drugim, trzecim i czwartym razem się poddałem. Poczekałem, aż przejdzie. Do 30 minuty nie mogłem grać, bo miałem te lagi, potem się unormowało. Kumpel stwierdził, że to drophack, wszystko normalnie działało, przeglądarka, gg, tylko w Lolu coś nie halo. Nie wiadomo, może to Riot ma problemy z serwerami, bo mój net mi tego nie zrobił. Albo ktoś też z Tobą, tak jak ze mną się bawił  ^^ To pierwszy raz wystąpiło u Ciebie?

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Co ty, u mnie się tak dzieje od wyjścia sezonu 5

O to, co dostałem od supportu po wysłaniu 24 plików z logami i innymi pierdołami:

Neaf (Riot Games Player Support)

23 wrz, 13:01

Witaj, Przywoływaczu!

Dzięki za poinformowanie nas o Twoich problemach z połączeniem i zawyżonym pingiem. Jesteśmy świadomi występowania tych opóźnień i obecnie pracujemy nad ich rozwiązaniem. Jednocześnie chcielibyśmy Cię przeprosić za wszelkie zaistniałe problemy i mamy nadzieję, że Twoje przyszłe doświadczenia w grze będą tylko lepsze!

Jeśli uważasz, że owe opóźnienia mogą być spowodowane poprzez inny czynnik - niezwłocznie nas o tym poinformuj, a wspólnie postaramy się go wyeliminować!

Pozdrawiam,

Neaf

Czyli po prostu mają to w dupie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...