Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny do M4A1-S - ceny

xModek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie ceny m4 z tłumikiem drastycznie spadły. Jak cyrex minimal był za 31, tak teraz jest po 20-23 euro. Sprzedawać jak najszybciej czy poczekać jak ludzie je wysprzedadzą i cena powróci wtedy do normy? A może będą polepszać te m4? Nie iwem co robić, bo mam pare takich m4. Izak mówi żeby nie sellać ale nwm.  :D

Opublikowano

Czekaj hehe :D Ja zarobiłem narazie 60euro na wzroscie cen m4a4, a teraaz kupiłem 27 atomic alloyów. Ceny są po 2E a normalnie po 5. Zaraz bedzie buff m4a1 i ceny przez chwile beda nawet wyzsze od normalnych ;)

Opublikowano

Aktualnie ceny m4 z tłumikiem drastycznie spadły. Jak cyrex minimal był za 31, tak teraz jest po 20-23 euro. Sprzedawać jak najszybciej czy poczekać jak ludzie je wysprzedadzą i cena powróci wtedy do normy? A może będą polepszać te m4? Nie iwem co robić, bo mam pare takich m4. Izak mówi żeby nie sellać ale nwm.  :D

Kup Icarus fell/Knight i wyjdziesz w c**j na plus ;)

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Myślę, że niedługo zbuffują M4A1 i nie ma sensu sprzedawać tych skinów. Powrócą pewnie do swojej ceny/zdrożeją

Opublikowano

Jedynym wbrew pozorom rozwiązaniem jest nie sellanie jeżeli chcemy kiedyś na tym zarobić a najlepiej poczekać na minimalną cenę jaką będą miały skiny i kupić parę teraz, żeby potem sprzedać na zarobek.

Opublikowano

Skąd wy możecie to wiedzieć ,że nagle zbuffują m4 skoro nie dawno co ją znerfili ? Lepiej nie ryzykować i kupować hurtowo m4 bo jest w niższej cenie. A jeśli się nie podniesie to co ? M4A4 i tak lepsze od tego shitu. Pozatym po volvo można się wszystko spodziewać po dodaniu sztyletów z metina.

nostaleh.png
Opublikowano

Orientujecie się czy są słane jakieś petycje zawodników, drużyn, ludzi do valve w sprawie eski? Przesadzili z tym nerfem, ciekawe co dalej.

Opublikowano

Skąd wy możecie to wiedzieć ,że nagle zbuffują m4 skoro nie dawno co ją znerfili ? Lepiej nie ryzykować i kupować hurtowo m4 bo jest w niższej cenie. A jeśli się nie podniesie to co ? M4A4 i tak lepsze od tego shitu. Pozatym po volvo można się wszystko spodziewać po dodaniu sztyletów z metina.

Na pewno będzie buff. Volvo chodziło o to by ludzie grali 50% m4a1 a drugie 50% m4a4 a teraz wszyscy grają m4a4 ;)

759081466790725720585.png

Opublikowano

jak serw do nostale :OxD

Na pewno będzie buff. Volvo chodziło o to by ludzie grali 50% m4a1 a drugie 50% m4a4 a teraz wszyscy grają m4a4 ;)

nie prawda, niektórzy uważają że s'ka dostała buffa i jest teraz lepsza ( w tym ja ) ^^^, pozatym teraz duzo latwiej kontrolować spray'a nią więc nie wiem czemu ludzie mówią, że ejst c*****a.

­

Opublikowano

xD skad ty typie wiesz o tym co valve chcialo zrobić ?.

Orientujecie się czy są słane jakieś petycje zawodników, drużyn, ludzi do valve w sprawie eski? Przesadzili z tym nerfem, ciekawe co dalej.

ojej zabic na full auto teraz nie mozesz :(? jaki smutek ;( moze poćwiczysz strzelanie "HEDSHOTUF"? 

Nie wiem ale beke mam z was nie zła aa sory z tych ludzi co placza o nerf m4-s :D w lolu nerfia postacie co patch i nikt nie placze nikt bólu dupy nie ma a dlaczego? bo jak ktos ma cos wyskilowanego to potrafi tym grac czy strzelać m4-s dostala buffa ale nikt tego zauważyć nie moze heh i nie spodziewajcie sie buffów bo ich nie bedzie :) a jak ludzie zobacza ze m4-s jest jeszcze lepsza niz byla to ceny wróca do normy 

Opublikowano

ojej zabic na full auto teraz nie mozesz :(? jaki smutek ;( moze poćwiczysz strzelanie "HEDSHOTUF"? 

Nie wiem ale beke mam z was nie zła aa sory z tych ludzi co placza o nerf m4-s :D w lolu nerfia postacie co patch i nikt nie placze nikt bólu dupy nie ma a dlaczego? bo jak ktos ma cos wyskilowanego to potrafi tym grac czy strzelać m4-s dostala buffa ale nikt tego zauważyć nie moze heh i nie spodziewajcie sie buffów bo ich nie bedzie :) a jak ludzie zobacza ze m4-s jest jeszcze lepsza niz byla to ceny wróca do normy 

Tylko, że w Lolu jest ponad 120 bohaterów, a w CS masz 2 najlepsze bronie dla antyterrorystów.

I w jaki sposób broń może być lepsza jak przy zmniejszeniu ROF zwiększyli spread, a dodatkowo zmniejszyli jej penetrację pancerza. Beka z ciebie.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Tylko, że w Lolu jest ponad 120 bohaterów, a w CS masz 2 najlepsze bronie dla antyterrorystów.

I w jaki sposób broń może być lepsza jak przy zmniejszeniu ROF zwiększyli spread, a dodatkowo zmniejszyli jej penetrację pancerza. Beka z ciebie.

Tylko ze jak w lolu postać dostanie nerfa to gracze nie placza na forum ze dana postac nie bedzie grywalna bo sie licza umiejętnosci.Ohh super zmiejszyli penetracje ojej takie trudne jest strzelić 2 naboje w glowe  :yay: ?

Opublikowano

Tylko ze jak w lolu postać dostanie nerfa to gracze nie placza na forum ze dana postac nie bedzie grywalna bo sie licza umiejętnosci.Ohh super zmiejszyli penetracje ojej takie trudne jest strzelić 2 naboje w glowe :yay: ?

Ty glupu myślisz ze cs to gra 1v1 -_- jak masz obok siebie kilku to nie celujesz headow tylko po klacie bo na namierzaniu stracisz czas.

Według mnie lepiej ich nie sellac ale ze zbuffuja a1 jest 50% szans

graphic.png
Opublikowano

Tak samo było z nerfem "cezetki", po nerfie wielki płacz i oburzenie a później ludzie zaczęli grać Teciem i 5-7, przecież to od zawsze jest wiadome że Volvo nie lubi Przyznawać się do swoich błędów i że raczej tego nerfa nie odwrócą, poczekajcie tydzień / dwa i Wszyscy zapomną o nerfie "eski" jak to było w przypadku "cz-75 "

Opublikowano

Kiedyś zbuffują ale kiedy to nikt nie wie.

Swoją drogą gaben troll najpierw nerf m4a1 a następnego dnia dodaje go do skrzynki...

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Zmniejszyli penetracje? co z tego, skoro dalej wystarczy wpakowac 4 kule w klate a 2 w banie, poza tym zwiekszenie rozrzutu było tak minimalne, że prawie niezauważalne. Ponadto zmniejszenie rof'a tylko pozwoliło lepiej kontrolować spray, natomiast jak byś nie zauważył 2 pierwsze kule lecą w to samo miejsce <kiedyś 2'ga leciała nad> i jest dużo łatwiej wpakować 2 banie...

­

Opublikowano

Zmniejszyli penetracje? co z tego, skoro dalej wystarczy wpakowac 4 kule w klate a 2 w banie, poza tym zwiekszenie rozrzutu było tak minimalne, że prawie niezauważalne. Ponadto zmniejszenie rof'a tylko pozwoliło lepiej kontrolować spray, natomiast jak byś nie zauważył 2 pierwsze kule lecą w to samo miejsce <kiedyś 2'ga leciała nad> i jest dużo łatwiej wpakować 2 banie...

­

Właśnie teraz potrzeba 5 kul z M4A1-S w opancerzoną klatę aby zabić, co jest wielkim nerfem. Zwiększenie rozrzutu może być, ale zmniejszony ROF to mniejszy DPS.

A 2 pierwsze kule zawsze leciały w to samo miejsce.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Byś chociaż 1 mecz obejrzał to byś zauważył, że niemal wszyscy zmienili m4a1 na m4a4 ;> Bez buffa faktycznie odejdzie w zapomnienie, ale nie to, że była znerfiona, tylko sama broń.

tenor.gif

Opublikowano

Apropo, przykładowo taka HiperBestia, sądzicie że ceny się ustatkują i wzrosną znów czy będą nadal spadać? Nie mam na myśli buffa tylko to, czy ceny zaczną rosnąć bez niego. Cena Hiperki FT spada ostro, nadal.

Opublikowano

­

Apropo, przykładowo taka HiperBestia, sądzicie że ceny się ustatkują i wzrosną znów czy będą nadal spadać? Nie mam na myśli buffa tylko to, czy ceny zaczną rosnąć bez niego. Cena Hiperki FT spada ostro, nadal.

Ten spadek jest tylko chwilowy. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Ja wczoraj wymieniłem swoją kosę na M4A1-S Dzieło sztuki w stanie FT.

Kosztowało mnie to 60€, a przed nerfem broń chodziła po 80-90€.

Licze na profit :P

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Myślisz że Hyper wróci do 33-41 bez buffa? Wiem że ciężko by ktoś odpowiedział na takie pytania, chcę poznać zdanie innych. Ile czasu obstawiacie na powrót do ceny?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...