Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam klienta Terenzo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam na hostingu typu mega lub dysk gogle, ponieważ z tematu Terenzo pobiera mi jeden part około 50kb/s, więc podziękuję.

@ShaU z tematu like, klienta nie ma na hostingu.

Opublikowano

Szukam na hostingu typu mega lub dysk gogle, ponieważ z tematu Terenzo pobiera mi jeden part około 50kb/s, więc podziękuję.

@ShaU z tematu like, klienta nie ma na hostingu.

Musisz to przeboleć, innego downloadu nie ma. Zanim ktoś Ci podeśle to już dawno będziesz miał pobrane. Pobieraj 4 na raz, to tylko 20-30 minut. Wytrzymasz. Sam tyle pobierałem, chyba nie ma innego downloadu, ale mogę się mylić.

Opublikowano

Z tego co wiem na tym hostingu można pobierać coś co kilka godzin, więc na pewno długo to mi zejdzie.

Opublikowano

Z tego co wiem na tym hostingu można pobierać coś co kilka godzin, więc na pewno długo to mi zejdzie.

Wystarczy odpalić 4 przeglądarki (inne) lub - ale tego nie jestem pewien - usunąć ciasteczka.

Opublikowano

Na innych przeglądarkach też trzeba czekać.

Taki już hosting..

Wpisz w google "jak pobierać bez limitu z uploaded.net" i będziesz miał kilka stron, no ja niestety musiałem zapłacić 3zł. :v

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...