Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co na kubika

KarolekPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co kupować na kubika? załózmy że to ma byc ten pierwszy kubik. Aegis Golec (jaki dres) czy Cytka? Jaka formacja - Romb? korzystac z kamyka na pecie na 10lv jak nie mam premki? bede bil z sabu i x4. Dzięki

Opublikowano

Aegis, nie bij z białki bo szkoda jej na alieny. Jeśli nie żal ci urki to bij z kamyka. Ja jak biłem kupiki to używałem tak formacji: Wpierw serce,Jak zjechał mi hp i osłonkę do momentu bonusu z formacji to włączałem romb , a przed ostatnim strzałem włączałem szybko nietoperza, żeby więcej EXPa wpadło. 

1.jpg

Opublikowano

białki mam dużo, niestety urki mniej i na pewno na 3 formacje nie starczy. dzięki za odpowiedzi, można zamykać.

BTW mówisz ze białki szkoda, z uri to wg uznania. A czy czasami nie można kupić białlki w sklepie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

białki mam dużo, niestety urki mniej i na pewno na 3 formacje nie starczy. dzięki za odpowiedzi, można zamykać.

BTW mówisz ze białki szkoda, z uri to wg uznania. A czy czasami nie można kupić białlki w sklepie?

dużo? wyraź tą liczbę w liczbach :) jeśli gdzieś tak do 400tys białej to masz mało uwierz staremu wyjadaczowi :p UCB-100 białka tak ku woli ścisłości ;)

1.jpg

Opublikowano

dużo jak na moje standardy, żeby klepnąć kubika. Wrota się robią cały czas a pvp się nie bije więc nie potrzebuje białej. A skoro faktycznie białki nie można kupić (w sumie nigdy nie próbowałem bo nie potrzebowałem), to będe bił z x3. Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...