Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam mmorpg

logut1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam gry mmorpg grałem bardzo długo w metina, więc nie jestem, aż tak wybredny jednak dobrze byłoby, żeby gra była po polsku przyjazna do grania w 2 osobie oraz do grania  w gildii.

Jakieś propozycje ?

Opublikowano

Po polsku:

- Shaiya gra bardzo mi się podobała z początku, później przestałem grać ponieważ wole bardziej wybitne tytuły. 

- Runes of Magic gra z początku była świetna, GF ją zniszczył jednak za niedługo możemy się spodziewać wielkiego dodatku.

- Lineage 2 legenda wśród MMO, bardzo dobrze rozbudowana.

- Elsword najlepszy side scroller, świetne PvP. 

- Guild Wars gra jest B2P jednak wszystkie dodatki to chyba jakieś 50-80 zł, a gra jest topowym tytułem jeśli chodzi o content. 

- C9 jest również po polsku, podobne jest do Vindictusa niektórzy mówią, że nawet lepsze.

没我爱

Opublikowano

Nie chodzi o to tylko, żeby była gra pod gildie tylko taka, żeby fajnie było pograć w 2 lub więcej osób i tak jak pisałem fajnie by było jak po polsku.

Parę lat temu grałem w neverwinter i w miarę podobała mi się, ale teraz czytając komentarze to widzę, że coś tam źle zrobili i mało ludzi już gra.

Grałem, także w te gry od GF  nostale,4story,elsworld tez grałem, ale to tak trochę :D

Opublikowano

W 2 osoby najlepiej grać w dungeonówki, czyli Dragon Nest, Vindictus, C9, bo mozna razem przechodzic instancje. W grze z open worldem nie da rady robic wspolnie questow, możecie co najwyżej rajdować lub grać pvp.

W większości gier gra w pt jest zupelnie nieopłacalna, ze względu na słaby podział expa, poza tym prędzej czy później i tak rozjedziecie się z lvlem.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...