Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje sponsoring.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tak wiem wiem zaraz będą hejty na mnie ;)

Oferuje sponsoring serwera metin2

* vps 

* dedyk 

* reklamy ( yt 7k sub + )

* Strony od  bomwork

* Hosting, domenę 

* Grafika ( prezentacja )

Oczekuje 

* Administracji minimum 18 lat +

* Własne pliki lub gotowe 

* Znajomości :

+ edytowanie klienta

+ dodawanie/usuwanie 

+ znajomość c++, pyhon itp

* Mutacje 

* Dobry kontakt

* Ts3 + mikro

* Zgrany zespół oraz chęci do pracy

Kontakt 

PW tam podaje gg 

Uwaga !!!!

Jeśli jesteś osobą zieloną i nie wkładasz nic od siebie w serwer nawet nie pisz do mnie. Nie opłacam Wam technika bądź innych rang. 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

współpracowałeś już z kimś? Jaką maszynę oferujesz (parametry)? grafika tylko do prezentacji? przyjmujesz projekty skończone w 90%? zabezpieczenie serwera?

Opublikowano

współpracowałeś już z kimś? Jaką maszynę oferujesz (parametry)? grafika tylko do prezentacji? przyjmujesz projekty skończone w 90%? zabezpieczenie serwera?

Obecnie jestem w trakcie robienia Swojego serwera a przy okazji chce pomóc też komuś. Maszynę z ovh, pod Swój biorę jak dobrze pamiętam za niecałe 800/1200 zł i to samo oferuję osobie która będzie współpracować. Tak tylko do prezentacji ewentualnie, tła logowania - shaki Sama od niego korzystam i bardzo podobają mi się jego prace. Nie muszą być one skończone w 90% jak napisałam oferuję też vps więc jeśli ktoś ma załóżmy te 75-80% jak najbardziej może na nim pracować. Też. 

Opublikowano

Jak z zabezpieczeniem serwera przed atakami? i czy mogę prosić o kontakt ts jestem zainteresowany ofertą.

Napisałam do Ciebie na gg, niestety na Pw nie mogę napisać gdyż nie możesz otrzymywać wiadomości, na gg powiem Ci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...