Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem globala

orihimaru2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie czy ktos juz mial problem z odpaleniem platformy GameforgeLive? otoz od wczoraj mialem juz problem z odpaleniem 2metkow bo w ogole path sie nie ladowal dzisiaj mam taki problem ze platforma w ogole mi sie nie ladowala poprostu wyskakiwalo okienko i tyle niby sie cos ladowalo ale od 2h zadnych postepow tylko niebieskie okienko bez niczego mam zainstalowane od nowa ta platforme ale nawet na stronce metin2 nie chcialo mi sie zaladowac opiero po 15minutach a tak zawsze dobrze wszystko smigalo bede wdzieczny za pomoc;]

Opublikowano

Zagrajmarek daj mi lepiej juz bana a nie glupie warny bo k***a czekam na odp to pisze 2post a ty mi warny za multiposty dajesz do c***a tyle ludzi gra w metka ale zaen nie potrafi pomoc nie no Polska k***a

Opublikowano

Po 1, trochę kultury, z takim podejściem nawet nie powinieneś liczyć na jakąkolwiek pomoc. Panują tutaj zasady które trzeba przestrzegać.

http://www.mpcforum.pl/forum-64/announcement-10-regulamin-globalny-mpcforumpl/

Po 2, skoro wcześniej było w porządku, a teraz Cie nie łączy to sprawdz swoje ustawienia sieciowe(może Ci firewall blokuje), ewentualnie przeskanuj komputer w poszukiwaniu szkodliwego wirusa. No i wyłącz zapore systemu i sprawdź.

Opublikowano

nawet ty bys sie zdenerwowal widzac jak gracze spamuja na tedykac a tu im ciezko pomoc to raz dwa twoj sposob nie dziala dalej to samo wiec dzieki za wysilek ale nie pomoglo

Opublikowano

nawet ty bys sie zdenerwowal widzac jak gracze spamuja na tedykac a tu im ciezko pomoc to raz dwa twoj sposob nie dziala dalej to samo wiec dzieki za wysilek ale nie pomoglo

Z tego co widzę nie tylko Ty masz z tym problem, więc pewnie mają problemy techniczne jakieś. Trzeba czekać. Najlepiej obserwuj oficjalne forum metina po informacje. Na przyszłość nie musisz się od razu unosić, rozumiem, że nie możesz grać w tym czasie, no ale troche opanowania by się przydało.

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...