Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] FinalStand Last Chaos

Diego1312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was serdecznie!

Chciałbm przedstawi nowy serwer, któy nosi nazwę: FinalStand

Oficjalna strona: http://ep3.finalstandlc.com/

Oficjalne forum: (jeszcze nie powstało, ale jest w trakcie budowy. Jak będzie gotowe to zaktualizuję)

Informacje dotyczące rat serwera (trochę inaczej):

-Exp: Głównie lvlowanie obejmuje expienie na mobach. Później trochę Q (moraska,tarian) i znów mobki w krypcie. Aktualnie jestem na etapie przed moraską i takie mam podejrzenia co do dalszego expa,

-Sp: Za free, jedynie na co wydajemy to na podbijanie poziomu gildii, nic więcej,

-Gold: Drop z mobków. Eska + rulon i leci po kilka ładnych kk. Na smokach w tarian pewnie po kilkanaście jak dobrze pójdzie tak podejrzewam,

-Dodatkowo w juno stoją sklepiki z cashem, bufkami, kamykami, eq do 165 oraz wep to tego samego przedziału lvlwego oraz z kostiumami,

-Nowe world bossy, jest ich mnóstwo podczas ostatniego spawn eventu się przekonałem.

SS z końcówki eventu:

19430152738528304197.jpg

-Cash: Otrzymujemy go za vote 2x 150 czyli w sumie 300 co 12h. Oraz za czas online 10min = 25 cashu,

Dodali alber, ale skasowali nairat. Zaczynamy postaią na 1 lvl. eq pomimo swojego wyglądu jest na 1 lvl. Posiadamy 25kk w plecaku, spokojnie starcza na zakup koksu do expa. Administracja aktywna i doświadczona. Co do klubów są x1 lub x2 dokładnie nie wiem.

Serwer bardzo fajny, ludzie cały czas się pojawiają. Aktualnie około 30 graczy jest online. Jedyne co mogę powiedzieć to zapraszam Wszystkich do przetestowania! :)

PS1: W temacie pisałem "Nie do końca publikacja", ponieważ nie posiadam żadnych dokładnych informacji co do rat serwera. Nigdzie nie mogłem ich znleść, więc dokonałem publikacji opisowo (myślę że przejdzie),

PS2: Bardzo przyjazny Admin. Podczas wczorajszego spawn eventu byłem jednym nielicznych (dokładnie 2, gracz Trinity stał na afky jeśli się przyczepicie do SS) low lvlowych graczy, no i wiadomom ubicie bosa, który ma 200 czy też większy lvl jest nie możliwe. Dlatego otrzymałem swój mini spawn event za co bardzo dziękuję :D

74722128686122759682.jpg

Zapraszam do wspólnej gry!

23udl52.jpg

Opublikowano

Pytanko jak z ilością polaków ?? No i czy są jakieś acc z kosmosu i tytuły, czy raczej standardowe

Plusik za fajie opisany serwerek :) 

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Client na mega jest oznaczony jako niebezpieczny, trojany itd, ktoś skanował pliki z gry ? już nie jeden priv taki był, postawiony tylko w celu pobierania danych od uzytkowników

Opublikowano

Client na mega jest oznaczony jako niebezpieczny, trojany itd, ktoś skanował pliki z gry ? już nie jeden priv taki był, postawiony tylko w celu pobierania danych od uzytkowników

Chodzi o zbierania danych w tym pasów czy tylko pasów z tego serwa i sprawdzanie czy działają na innych serwerach? 

Deus vult

Opublikowano

Chodzi o zainfekowane pliki, czyli gosc moze np. pozyskac twoje dane do paypala itd, a to że 80% ludzi ma takie same dane logowania na wszytkich LC to juz inna sprawa ;p, sam znałem gościa gtóry hakował na destiny i eternia pasami ze swojego serva ;p bogactwa niepojęte

Opublikowano

Skoro już nawet strona z downloadem krzyczy o wirusy, to rzeczywiście coś jest nie tak. Dobrze, że ktoś się pofatygował i przeskanował klienta. Dzięki.

Temat niestety zamykam, żeby nikt więcej sobie nie zaśmiecał tym komputera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...