Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support wie wszystko

pantera1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Chciałbym się dowiedzieć od was skąd w supporcie wiedzą co ja robie , napisano mi dzis nawet ze wchodziłem na dane konto takie i takie , ze mam wiele banow za hacki , preparowanie SS ,skoro ma zmienne ip??

Jakies sensowne wyjasnienia?

Opublikowano

Nie masz zmiennego ip.Sobie przetestuj.Zagraj w cs czy jakakolwiek gre czituj tak zebys dostal bana.I na drugi dzien wejdz na ten serwer i zobaczysz,ze ip tylko sie wydaje,ze sie zmienilo.A tak na prawde jest takie same.Tylko programy potrafia zmienic ip.Ale wtedy pingi wysokie.

/niereg. sygna

Opublikowano

Zły przykład podałeś jakoś grałem w cs'a/SAMP'a czitowałem dostawałem bana wyłączyłem/włączyłem router i grałem dalej ...

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Ping do metina mi nie jest potrzebny , pomoze to wszystko zeby GM , support nie wiedział co robie ?? Wszystko mi powiedzieli ze uzywam hacków , ze kiedys tam bany za SS podrabiane mialem ,ze nawet dzis zalogowałem sie rano na postac i sie podszywałem .. skąd ?

Opublikowano

@ UP każdy ma inaczej jedni po resecie routera inni o północy ...

Ale odnośnie metina nie wiem nie dostałem bana a czituje ile wejdzie no w sumie na pl'u dostałem bana ale to tylko nas konto

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

@ UP każdy ma inaczej jedni po resecie routera inni o północy ...

Ale odnośnie metina nie wiem nie dostałem bana a czituje ile wejdzie no w sumie na pl'u dostałem bana ale to tylko nas konto

Ja mam to i to więc zajebiscie dla mnie xD

Opublikowano

Witam! Programy żadne nie pomagają ,ponieważ nadal wiedzą co się dzieje , dowiedziałem się ze można to obejść ponieważ support sam mi napisał ze " nie powiemy Ci skąd to wszystko wiemy ,ponieważ mogłbyś to obejść", znacie może sposoby jakies ?

Opublikowano

Maja odpalone w maszynie jakies dodatkowe programy zapewne, albo po prostu po HOSCIE szukają Ciebie.

W razie problemow, host jest staly i nie zmienny i niestety tak to już jest, ze administracja (z gier, forum, teamspeaka tez) ma wszystkie dane o Tobie.
Dlatego nie powinno sie wchodzic w podejrzane strony.

Opublikowano

haha ip zmienić programem :D możesz sobie jedynie proxy użyć chociaż to raczej nie jest rozwiązanie, po pierwsze to właśnie logi po drugie, przy patchowani każdy client może mieć nadany swój identyfikator i po tym wiedzą z którego clienta grasz

Opublikowano

\Wszystko mi powiedzieli ze uzywam hacków , ze kiedys tam bany za SS podrabiane mialem ,ze nawet dzis zalogowałem sie rano na postac i sie podszywałem .. skąd ?

Jak robisz takie przypałowe rzeczy to się nie dziw ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...