Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8.1 64bit - Problem z odpaleniem klienta

Rozkrecony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z odpaleniem klienta pewnego prywatnego serwera, niektórzy mi pisali że jest to problem klienta bo nie jest kompatybilny z win 8 a inni że jest to problem mojego komputera, otóż kupiłem go niecały mieśiąc temu i wątpie aby były z nim takie problemy. Inne klienty mi działają. 

Moja karta graficzna to GTX 750Ti 

Procesor i5 4690k

Załączam syserr po próbie odpalenia klienta (ZE ZGODNOŚCIĄ SYSTEMU WIN 8 ORAZ JAKO ADMINISTRATOR)

Syserr: http://wklej.to/aRxpA

Oraz Moje ustawienia w config  17eq7q.jpg

Pasjonat
Opublikowano

Próbowaleś użyć autopatchera? Wywal effects i odpal ponownie.

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

Wyglada na to,ze zbyt slabego neta masz.I nie chce ci sie wszystko zaktualizowac i pobrac

Próbowaleś użyć autopatchera? Wywal effects i odpal ponownie.

Autopatchera ten serwer nie ma. 

Wywalilem ten effect i nic. 

Co do neta <_<  2vt4cuo.jpg

Opublikowano

No to. Neta masz w porzadku.Wiec nie wiem skad te bledy.Pobierz jeszcze raz i jaki to priv?

No to. Neta masz w porzadku.Wiec nie wiem skad te bledy.Pobierz jeszcze raz i jaki to priv?

/niereg. sygna

Opublikowano

Powiem tak na pewno to nie wina systemu poki co.Sprobuj jeszcze raz pobrac i odpalic.I najlepiej jakbys wylaczyl programy antywirusowe.Bo tu ewidętnie wczyta pare plikow i reszta ma wysyp błedow.

/niereg. sygna

Opublikowano

PPM na launchera czy czym to tam odpalasz -> rozwiąż problem ze zgodnością -> przetestuj wybrane ustawienia i jeśli zadziałają to je zapisz, mi to pomaga na in.. 8.1.

Opublikowano

Przestańcie kurde spanować bezsensu!!! 

Ktoś bardziej inteligentny mógłby mi pomóc? 

Panowie wyżej proszę nie udzielajcie się już w tym temacie, rozumiem że chcecie pomóc ale zbędnie spamujecie. 

Opublikowano

Antywirusa wylacz @Rozkrecony tak jak mowilem masz wysyp bledow jakby cos blokowalo .Moze wlasnie ten antywir blokuje te niektore pliki.

nie mam antywirusa i pewnie spytasz teraz o zapore wiec wyprzedze cie i ja tez wylaczalem... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...