Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbyt wysoki ping

Hitsugaya51

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z pingiem, wczoraj skompresowalem bootmgr i blad mi wyskakiwal po wlaczeniu komputera, po ekranie z mozliwoscia wejscia w bios.

Juz go rozwiazalem, ale mam problem z pingiem, kiedy jestem na fb czy cos, to ping dziala, ale kiedy wchodze do gry to około 200.

Robilem juz skan systemu. Ma ktos moze jakis pomysl?

czupakabra0623_eune_82_3_text.png

Opublikowano

Sprawdzałeś swój ping w innych grach, np. CS?

Sprawdz jeszcze Speedtestem, przeczyść kompa, na wszelki przeskanuj antywirusem. Może masz coś co ssie Ci internet i siedzi na łączu.

#OpISIS

Opublikowano

Guys cos jest nie tak z lolem, korzystam z LAN a czasami mam po 3.7k pingu, wywala mnie z gry. Przedtem wsystko cacy a od 2 dni same problemy.

Internet z Neostrada Plus?

Opublikowano

Też od 3 dni jakoś mam problemy z pingiem, skacze czasami do 1k ale jakoś się da grać.

Masz tak tylko w lolu?

Najgorsze jest to, ze tylko ja mam taki problem wsrod moich znajomych, kiedy siedze na przegladarce to jest dobrze, ale jak juz odpalam LoL'a/CS'a to już pograne. :v

Opublikowano

To jest tylko problem od twojej strony... jaka jest przyczyna... ich może być wiele... po prostu "internety", ja nie miałem nie mam i nie będę miał problemów :), ale z tego co zauważyłem ostatnimi czasy jakoś dużo tych tematów się robi o "necie"

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazlem problem ale nie wiem jak to naprawic.

Problemem jest dzwiek, kiedy mam wlaczony to mi skacze ping, jak wylacze to nie, kiedy wlacze muzyke z laptopa, to ping jest duzy.

Zrobilem formata i nie instalowalem sterownikow do karty dzwiekowej.

Opublikowano

Na są niestety problemy od jakiegoś czasu z lolem, wczoraj graliśmy normalne i też miałem czasami problem z pingiem/freezami i nie tylko ja.

Jest to dziwne bo czasami ping potrafi skoczyć do 300 lub 500 i wywalić połączenie.

Niby mają naprawić, ale coś długo im to zajmuje xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na są niestety problemy od jakiegoś czasu z lolem, wczoraj graliśmy normalne i też miałem czasami problem z pingiem/freezami i nie tylko ja.

Jest to dziwne bo czasami ping potrafi skoczyć do 300 lub 500 i wywalić połączenie.

Niby mają naprawić, ale coś długo im to zajmuje xD

Ale tak samo mam z cs, kolega u mnie był i tego problemu nie ma, on ma cały czas stały ping. :v

Opublikowano

Ale tak samo mam z cs, kolega u mnie był i tego problemu nie ma, on ma cały czas stały ping. :v

Hym, ja w ogóle od jakiegoś czasu sam nie wiem czy to od lola czy od neta xD bo do dostawcy też dzwoniłem.

Ogólnie sprawdzałem na 2 kompach i lapku więc to nie od pc.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

orange Cie ładuje  :D proponuje to zgłosić bo pewnie masz ofertę 20 mb a dostajesz 13. Co do lola to problem z serwerami też się przyczynia, ale proponuje załatwić sprawę z dostawcą :) Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...