Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kapitan Gangplank - ?

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"This will be a skin, and the classic one will be replaced (like Trundle or Sejuani reworks)."

To będzie skin bodajże, a nowy (czyt. klasyczny) będzie zastąpiony z tego co mi się wydaje. 

Opublikowano

@Silhouette Czytałem te komentarze, umiem angielski ale ogólnie tego nie ogarniam xD. Czyli stary gp wróci jako klasyczny skin a ten co jest teraz będzie skinem tak?

z tego co ja rozumiem, to ten obecny będzie jako ten skin Captain Gangplank, a nowy klasyczny będzie zupełnie nowy, ale jest to jakieś chore i po prostu trzeba czekać na info od rito. 

ew. stary skin klasyczny będzie jako Captain GP czy wtf. nie wiem. 

Opublikowano

A wie ktos kiedy on bedzie dostępny do gry ? bo chciał bym otrzymac tego skina a nie mozna grac nim ;c

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

A wie ktos kiedy on bedzie dostępny do gry ? bo chciał bym otrzymac tego skina a nie mozna grac nim ;c

Musisz czekać na jakieś info od Rito, zwykle o tym informują chociażby lakonicznie.

#OpISIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...