Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Ty jesteś...

kYRA.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty chory PROjebie.

Nie jestem, uff,,,

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

mam 845 wn8, mam wyj***** na statystyki, a gram lepiej od NIEKTÓRYCH żółtych graczy.....

graphic.png

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem jak można grać POD STATYSTYKI tzn jak grać ? wn8 nabija się ilością dmg(głownie) , czyli co mam specjalnie grać słabiej żeby nie być projebem? Inaczej ze EFFi  bo rozumiem capować baze pod staty ale... Zadam to pytanie jeszcze raz JAK MOŻNA GRAĆ POD STATYSTYKI , jeżeli mi ktoś to wytłumaczy żebym zrozumiał to będę wdzięczny.... Inaczej jak nie grać żeby nie myśleli o kimś że gra pod statystyki, co do tego że mówią że resetowałem konto to nie prawda... Grałem w wot'a przed wprowadzeniem fizyki i po jej wprowadzeniu komp nie wyrabiał zrobiłem przerwe do czasu nowego PC'ta i po powrocie nie pamiętałem hasło do starego konta, tylko do takiego noob chara jakie większość z was ma :)

signature.png

Opublikowano

Ale ja nie rozumiem jak można grać POD STATYSTYKI tzn jak grać ? wn8 nabija się ilością dmg(głownie) , czyli co mam specjalnie grać słabiej żeby nie być projebem? Inaczej ze EFFi  bo rozumiem capować baze pod staty ale... Zadam to pytanie jeszcze raz JAK MOŻNA GRAĆ POD STATYSTYKI , jeżeli mi ktoś to wytłumaczy żebym zrozumiał to będę wdzięczny

Jest różnica między dobrą grą, a grą pod staty. "Projeb" - jak nazywa takich graczy autor filmu - to osoby które głównie nabijają statystyki głównie na op tankach i innych czołgach na których świetnie robi się WN:

o652yLx.jpg

W przypadku gdy "projeb" ma niskie WN8 zazwyczaj zakłada nowe lub resetuje konto. Dla porównania dobry gracz ma na to wywalone, a to że robi dobre wyniki to kwestia skilla:

lP6LOub.jpg

Wszystkie odniesienia do teamu moderacyjnego wota są przypadkowe.

Opublikowano

Ja również nie gram pod statystki. Nie po to wydałam tyle pieniędzy, aby grać pod nie. Wydałam tylko po to, aby grać na przyjemności i zbicia czasu/przyjemności.

Opublikowano

Tak podrzucę, łyknął jak młody pelikan :D

Ogl poszła akcja, że całe stronki, psqd i 3xr powysyłali tickety.

Większy idiota niż sauron, narzekanie na warpacki gdzie sam używa, całe forum ma teraz z niego beke ;d

Dowiedziałem się rzeczy, o których nie wiedziałem xD

https://www.youtube.com/watch?v=9o0yrxo2E2g

Macie link do forum, pośmiać się można 

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/42319-dyskusja-o-cw/page__st__35180#topmost

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

@jugens22

Z chęcią obejrzę. Podobno ma kupione konto to prawda? xD

Jest różnica między dobrą grą, a grą pod staty. "Projeb" - jak nazywa takich graczy autor filmu - to osoby które głównie nabijają statystyki głównie na op tankach i innych czołgach na których świetnie robi się WN:
o652yLx.jpg

W przypadku gdy "projeb" ma niskie WN8 zazwyczaj zakłada nowe lub resetuje konto. Dla porównania dobry gracz ma na to wywalone, a to że robi dobre wyniki to kwestia skilla:
lP6LOub.jpg

Wszystkie odniesienia do teamu moderacyjnego wota są przypadkowe.

Juri, skoro się tak się interesujesz moim kontem, a tym bardziej moimi statystykami to zapomniałeś powiedzieć, że miałem 2,5 tygodnia przerwy ponad i w dodatku mam problemy z WoT'em.
Proszę Cię bardzo - expienie do 30B. Nie chcesz bym analizował Twojej gry. :)

531231438358196635359.jpeg

Opublikowano

@jugens22

Z chęcią obejrzę. Podobno ma kupione konto to prawda? xD

Juri, skoro się tak się interesujesz moim kontem, a tym bardziej moimi statystykami to zapomniałeś powiedzieć, że miałem 2,5 tygodnia przerwy ponad i w dodatku mam problemy z WoT'em.

Proszę Cię bardzo - expienie do 30B. Nie chcesz bym analizował Twojej gry. :)

531231438358196635359.jpeg

Ta, już klan mu wysłała parę moich powtórek.

WG bana mu nie cofnie bo tacy głupi nie są, całe stronki, paskudy, 3xr, pmhc i padx wysłał raporty.

Także powodzenia mu życzę :D

Juri widzę taki 2 traktor jak już tak po statach lecisz, może jeszcze powtórki analizuj  ? xD

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ta, już klan mu wysłała parę moich powtórek.

WG bana mu nie cofnie bo tacy głupi nie są, całe stronki, paskudy, 3xr, pmhc i padx wysłał raporty.

Także powodzenia mu życzę :D

Juri widzę taki 2 traktor jak już tak po statach lecisz, może jeszcze powtórki analizuj  ? xD

Tak z ciekawości na ile dostał bana? 2 tygodnie?

Opublikowano

"ProJeby przeważnie grupują się w pewnym środowisku i organizacjach, są to "ProJeby klany" do których by się dostać trzeba być ProJebem" xD hahahha mózg rozjebany 

m94uuu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...