Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukamy technika!Projekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukamy technika do odbugowania,edytowania i zarządzania sourcem.

12.gifWymagania:

-Pełnoletność

-Kontakt 24/7 gg/telefon

-Dużo wolnego czasu

-Duże doświadczenie

-Lojalność

12.gifO projekcie:

-Hard(99/105)

-Zbilansowana gospodarka

-Długoterminowa rozgrywka

-Odświeżone miasta

-Zachowanie tradycji

-Usprawnienie,dopasowanie, poprawienie pewnych elementów gry

-Poważna reklama+live stream z tworzenia projektu

-Jedna z lepszych ekip beta testerów

12.gifZapewniamy kontakt 24/7 telefon,gg,fb,ts3

Mamy wykupiony mocny VPS do testowania

Dokładniejsze warunki współpracy po wstępnym kontakcie

Team

Musztarda

Mattias

PGT

LifeIsDeath

PolaQ

Reklama ruszyła, kuter rybacki z przedstawicielem flag Jinno i Shinsoo wypłynął na połów graczy!

64653484429916629845.jpg

Kontakt pod tematem lub gg:44039582

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Hahaha w administracji z 7 osób jest ale technika nie ma. Mhm kolejny niewypał

Pozdrawiam

PGT raczej kwestia techniczna (potrzebuje wsparcia)

Musztarda GA

Mattias SGM

Life pomocnik/tester

PolaQ technik/moderator/administrator forum

Obsadzone kontaktami realnymi nie są to przypadkowe osoby ani noname

Pozdrawiam o.O

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

PGT raczej kwestia techniczna (potrzebuje wsparcia)

Musztarda GA

Mattias SGM

Life pomocnik/tester

PolaQ technik/moderator/administrator forum

Obsadzone kontaktami realnymi nie są to przypadkowe osoby ani noname

Pozdrawiam o.O

Ale dodanie się do znajomych na fejsie to nie są kontakty realne. 

Czym zajmuje się Musztarda ( japierdoe jaki nick )

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Chłopaki bez urazy, ale jak zobaczyłem co oferujecie to po prostu śmiechłem.
Oferujecie to że serwer będzie miał odnowione miasta?
Jeśli dobrze to interpretuję, to Wasz technik zamiast kasy (czyli wynagrodzenia za swoja pracę która ukształtuje całą stabilność serwera) będzie miał świadomość że są na serwerze nowe miasta? 

Na prawdę najbardziej komiczny temat jaki widziałem tu od lat.

QTIn6VZ.png

Opublikowano

No i widzisz chlopaku malo wiesz, caly team oprocz pomocnik mieszka w jednej czesci pewnego wojewodztwa. Kontakty bardzo bliskie pomiedzy graczami nawet rodzinne :)

Musztarda czym sie zajmuje? Zabawa w metina na serwerach takich jak Ravia,Balmora,Vesteris i wiele wiele innych ktore doslownie przeszedl :D Kto gra na powaznych serwerach raczej go kojarzy z piedestalu B) 

Chcesz jeszcze wiedziec kto sie czym zajmuje? bardzo chetnie odpowiem :ninja:

Opublikowano

No i widzisz chlopaku malo wiesz, caly team oprocz pomocnik mieszka w jednej czesci pewnego wojewodztwa. Kontakty bardzo bliskie pomiedzy graczami nawet rodzinne :)

Musztarda czym sie zajmuje? Zabawa w metina na serwerach takich jak Ravia,Balmora,Vesteris i wiele wiele innych ktore doslownie przeszedl :D Kto gra na powaznych serwerach raczej go kojarzy z piedestalu B)

Chcesz jeszcze wiedziec kto sie czym zajmuje? bardzo chetnie odpowiem :ninja:

Jeśli dobrze to interpretuję, to Wasz technik zamiast kasy (czyli wynagrodzenia za swoja pracę która ukształtuje całą stabilność serwera) będzie miał świadomość że są na serwerze nowe miasta? 

Dzięki że odświeżacie temat. @1361622928-U485574.pngMizun idź kraść gdzie indziej. @Zielak Skoro nie kojarzysz Musztardy to znaczy, że chyba jednak zajmujesz się zbieraniem wpierd*lu na codzień a nie grasz w metina ^ ^

@Temat mamy 2 osoby na oku. Wstępne rozmowy zostały przeprowadzone.

Opublikowano

Gdzie masz napisane ze zapewniamy odnowione miasta, to nie jest oferta tylko co bedzie w projekcie? Jak cytujesz to dokladnie "odswiezone".

|12.gifZapewniamy kontakt 24/7 telefon,gg,fb,ts3

Mamy wykupiony mocny VPS do testowania

Dokładniejsze warunki współpracy po wstępnym kontakcie|

Ostatnie zdanie jest wymowne:)

Moze sie kryc pod nim wsparcie graficzne,finanse $,zaliczka,% z isu i wiele innych:) Juz pewne osoby sa po wstepnych rozmowach i wiedza co sie kryje w temacie B)

I tak na przyszlosc inteligencie czytaj dokladnie i mysl,mysl,mysl 8S

Pozdrawiamy

Opublikowano

Kolego bez urazy, ale polecam wrócić do szkoły i nauczyć się czytać ze zrozumieniem.

1. Nigdzie nie jest napisane, że oferujemy odnowione miasta.

2. Mamy pomysł na serwer, ale ze strony technicznej po prostu potrzebujemy pomocy w jego zrealizowaniu.

3. Raczej to, że technik dostanie wynagrodzenie na swoją pracę w postaci PLN powinno się rozumieć samo przez siebie, nikt nie będzie harował kilku miesięcy za darmo przecież.

4. Graliśmy na niezliczonej ilości serwerów i (według mnie) wiemy jak powinien wyglądać serwer, aby gra nie była monotonna.

5. Tak jak napisałem wcześniej, polecam nauczyć się czytać ze zrozumieniem, a tego co możemy zaoferować to dowiesz się w swoim czasie. 

Hahaha w administracji z 7 osób jest ale technika nie ma. Mhm kolejny niewypał

Pozdrawiam

dzienki

A zresztą co ja się tu będę produkował, mamy środki na postawienie serwera jak i zapewnienia mu potrzebnej reklamy, potrzebujemy jedynie wsparcia ze strony technicznej. Jeżeli ktoś będzie chętny to pisać na gg podane w temacie.  Bez odbioru. 

YebacBiede B)

Opublikowano

Polecam chłopaków, pojęcie o grze mają ogromne, na pewno koncept na serwer byłby wyśmienity,  ale z drugiej strony nie polecam szukać "techników".

Ogólnie rzecz biorąc nie polecam szukać świeżaków, których ledwo co poznacie, takie współprace najczęściej kończą się w momencie, w którym się zaczną, albo w gorszym dla was - przy starcie/po starcie projektu.

Powodzenia.

Opublikowano

Ciekawie to wygląda ale tu nie znajdziecie raczej technika ;) przynajmniej dobrego bo osoby co mają skila nie szukają zleceń zlecenia szukają ich ;)

Opublikowano

Jeszcze raz

12.gifWymagania:

-Pełnoletność

Opublikowano

Jakoś nagle wszyscy technicy twierdzą, że nie mają konta na mpc. Szukamy technika, a nie "noname"

Opublikowano

Szukamy technika nie jakiegos Asfena xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...