Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zabranie konta

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was pytanie otóż wczoraj na pewnym stremie jakis koleś podał swoje pasy do konta na chacie który jest ogólnie dostępny. Czy za zabranie konta grozi jakaś kara? Pasy zostały dobrowolnie wysłane i nie został w żaden sposób zcheatowany :P Dzieki za odp (jeśli ta osoba to czyta to prosze o pw może sie dogadamy na temat konta ;) )

Opublikowano

Bo sie zastanawiam czy grać na tamtym koncie bo ma pare fajnych skinów :P A chce mieć 100% pewności że to ona juz przez swoją głupte niema konta bo sam podał pasy :P

Opublikowano

Ale chodzi mi czy ja moge miec jakies problemy ze zmienilem sb haslo i emaila

Nie.

Tylko, że ta osoba po napisania do supportu w dalszym ciągu mogłaby odzyskać to konto, więc nie wiem czy opłaca Ci się tam grać.

I jeszcze masz małe ryzyko bana, małe ale jednak.

giphy.gif

Opublikowano

Ta a co bedzie jak nagle on napisze do supa i tamtemu co sprzedam zniknie /..?

Jakby nie patrzeć to już nie byłby Twój problem.

giphy.gif

Opublikowano

Sprzedaj jak będziesz na sieci tor i załóż konto na allegro też przez tor, jesli sprzedasz konto a typek je odzyska to osoba która została "ojeb*na" nie może cie zglosić na policje i chcieć odzyskać kasy bo cie nie znajdą ;)

Robiło się już tak c:

Opublikowano

Sprzedaj jak będziesz na sieci tor i załóż konto na allegro też przez tor, jesli sprzedasz konto a typek je odzyska to osoba która została "ojeb*na" nie może cie zglosić na policje i chcieć odzyskać kasy bo cie nie znajdą ;)

Robiło się już tak c:

Konto allegro musisz zweryfikować przelewem z banku. Po za tym na konto założone przez tora blok poleci w ciągu kilku minut od wystawienia przedmiotu.

Opublikowano

Bezsensowna dyskusja. Przeciez to konto i tak ma zweryfikowany email skoro ty sie pare dni zastanawiasz nad czyms takim juz dawno ktos by czmychnal to konto skoro bylo na streamie - bez potwierdzonego maila konto by zniknelo w max 20 sekund. Jesli konto jest warte uwagi, jest sposob zeby je 'odweryfikowac' ale troche pieniedzy trzeba w to wlozyc, mozesz mi na pw wyslac co sie znajduje na tym koncie to Ci powiem czy sie oplaca zrobic na siebie ---> sprzedac / grac.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...