Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KajcioCraft

KajcioPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powinno trafić do kosza , FB+SB co to jest za połączenie ? Nie rozumiem . Rozwiń opis serwera , bo takie coś mogę zrobić w minute , postarałeś się :) Wejdę zobaczyć jak to wygląda .

@Edit 

Nie mogę wbić pokazuje , że nie nie ma takiego serwera w craft serve :(

Opublikowano

Słaby serwer , administracja nie zna sie jeszcze na rzeczy i po za tym takich serwerów sa tysiace! No i co że to twoja pierwsza prezentacja , dzieki takiej prezentacji bedziesz miał mniej graczy . Bo ona daje przykład że poprostu nie chce ci sie :)

życie życie jest nowelą 

Opublikowano

Temat z generatora i to jeszcze źle użytego :D :D

Nie wbije ;/

Arbuzownia24.pl

Twoja strefa rozmów

Polski serwer TeamSpeak3!

Opublikowano

Serwer najwyrazniej reprezentuje żenująco niski poziom, co widać już po niestarannej i ubogiej prezentacji. Screeny to porażka, a konkretnie to co na nich widać.

images.jpg

Opublikowano

Serwer nie jest zły, jak każdy inny. Nie wyróżnia się niczym szczególnym. Jedyny problem to brak graczy, brak graczy ponieważ ludzie mają do wyboru setki takich serwerów. Grałem około 2-3h i administrator był cały czas afk.

Opublikowano

na serwerze był kajciek czy cos takiego. Własnie chciałem wejść na serwer ale nie ma mnie na wl. Może mogę wam jakoś pomóc? Mialem kiedys swoj serwer a także na niejednym byłem technikiem. Zajmuje się też html/css więc moge pomóc w stronie, jak i prezentacji(jest słaba).

Opublikowano

@lol2020 aha to bylem ja.

White list wlaczylem bo buduje spawn na serwer survivial gildie ;p

Możesz pomóc w nowej prezentacji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...