Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tiger japoński !

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jeszcze tutaj nikt na forum się nie pytał to tego Tygrysa :D a więc pytam warto wydać na niego te 70zł czy jednak nie  ? drogi nie jest ... :D 

Opublikowano

Taki VK do zarobków, tylko z inną nazwą ;)

Niespodzianka

<

Opublikowano

Słabe działko z niską peną, pancerz mało co odbije, to co tiger I tylko tier niżej, mobilność słaba, ogólnie nie polecam. 

Opublikowano

Nie jest to dobry czołg, tak myślę. Wiedziałem już że nie zakupię gdy zobaczyłem statystyki tego czegoś. Słaby pancerz, działo takie z 132 peny... w jaźdzce 6 tieru starcza niby ale nie jest to zbyt dobra lufa. Lepiej kupić typa 64 jeśli potrafisz grać papierowymi czołgami, daje on o wiele więcej zabawy.

Opublikowano

Jest bardzo słaby jak na swój poziom. Działo mocno niedomaga (już na VK jest słabe) pomimo dobrego DPM-u i średnich obrażeniach. Czasami coś odbije, ale bardzo rzadko.

Gdyby był bardziej mobilny, to penetracja nie byłaby aż takim problemem. 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

czołg na VI daje rade, ale na VII i VIII jest tylko jeżdzącym darmowym dmg. Według mnie na VI najlepszy do zarobku jest Dicker Max i SU100Y

signature.png

Opublikowano

Jeżeli ktoś ogarnia sidescrap i kątowanie niemiaszkami to może wyciągać tą maszyną dobre wyniki, niestety przy tej penetracji obowiązkowo trzeba nauczyć się weakspotów a mobilność nie wybacza błędów w pozycjonowaniu.

Opublikowano

Kurde ... kupiłem ten czołg i to jest jedna wielka porażka .. nikomu nie polecam tego tanka. ! 

Opublikowano

Kurde ... kupiłem ten czołg i to jest jedna wielka porażka .. nikomu nie polecam tego tanka. ! 

Ten czołg to typowy snajper.

Opublikowano

Czyli kolejna wielka porażka WG? Polecam ten czołg dla każdego keczupa, fajnie wchodzi w niego ze SUy

Niespodzianka

<

Opublikowano

Wolałabym kupić sobie za te 70zł konto premium, niż ten czołg:-). Osobiście go nie polecam, nie posiadam go, ale za dużo się nasłuchałam za niego.

Opublikowano

Czyli kolejna wielka porażka WG? Polecam ten czołg dla każdego keczupa, fajnie wchodzi w niego ze SUy

Lol, to że dodali słaby czołg, to porażka WG? Jak dodadzą coś mega op, to sukces? Aha...

Ten czołg to typowy snajper.

Grałeś tym? Jeśli tak, to na 100% full gold. Wyobraź sobie, że ktoś bierze ten czołg na zarabiacza. Ta penetracja, losowanie na 7t i spróbuj coś przebić. Na większą odległość bez golda Tigera nie przebijesz, nie mówiąc o lepszych czołgach typu T29, IS itd.

Snajperem można nazwać panterkę, bo ma pene i jakieś camo, a w razie wypadku można uciec.

Opublikowano

Lol, to że dodali słaby czołg, to porażka WG? Jak dodadzą coś mega op, to sukces? Aha...

Grałeś tym? Jeśli tak, to na 100% full gold. Wyobraź sobie, że ktoś bierze ten czołg na zarabiacza. Ta penetracja, losowanie na 7t i spróbuj coś przebić. Na większą odległość bez golda Tigera nie przebijesz, nie mówiąc o lepszych czołgach typu T29, IS itd.

Snajperem można nazwać panterkę, bo ma pene i jakieś camo, a w razie wypadku można uciec.

Nie gram w WoT'a od ponad dwóch tygodni. :-)

Da się tym grać jako snajper. Jakoś zagraniczni gracze dają radę.

Opublikowano

Nie gram w WoT'a od ponad dwóch tygodni. :-)

Da się tym grać jako snajper. Jakoś zagraniczni gracze dają radę.

0.38 nie jest snajperską celnością. Weź pod uwagę, że z tą peną można mieć problemy z przebiciem takich czołgów jak Rudy pod kątem, nie mówiąc o lepiej opancerzonych pojazdach, a przypominam - walczy on z 8 tierami - IS-3, IS-6, T-54 prot., T-44, T32 itd.

Nawet papierowy T34 będzie stanowić poważny problem na AP.

Jeśli uważasz ten czołg za dobry, to Ci go kupię - ciekaw jestem Twojego WN'a po 100 bitwach tym shittankiem.

Opublikowano

0.38 nie jest snajperską celnością. Weź pod uwagę, że z tą peną można mieć problemy z przebiciem takich czołgów jak Rudy pod kątem, nie mówiąc o lepiej opancerzonych pojazdach, a przypominam - walczy on z 8 tierami - IS-3, IS-6, T-54 prot., T-44, T32 itd.

Nawet papierowy T34 będzie stanowić poważny problem na AP.

Jeśli uważasz ten czołg za dobry, to Ci go kupię - ciekaw jestem Twojego WN'a po 100 bitwach tym shittankiem.

Ja chętnie skorzystam i pochwalę się wn8 :P

Juri nie rozumiesz, chodziło mi o porażkę bo za te 70 zł nikt nie kupi czołgu który tylko lekko podrapie przeciwnika w pancerz.

Niespodzianka

<

Opublikowano

Ja chętnie skorzystam i pochwalę się wn8 :P

Juri nie rozumiesz, chodziło mi o porażkę bo za te 70 zł nikt nie kupi czołgu który tylko lekko podrapie przeciwnika w pancerz.

Pff. Ja bym mogł nawet każdą powtórkę zapisywać i wysyłać. Osobiście gdybym miał za co kupiłbym ten czołg niezależnie od recenzji innych graczy.

YWs0T7n.png

Opublikowano

Pff. Ja bym mogł nawet każdą powtórkę zapisywać i wysyłać. Osobiście gdybym miał za co kupiłbym ten czołg niezależnie od recenzji innych graczy.

Warto się opierać na recenzji innych, bo po co pakować w coś co nie daję zysku?

Opublikowano

Jaki jest sens wyrzuceniu 70 zł w błoto?

Niespodzianka

<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...