Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Agares

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest spoko, nie mam pojęcia dlaczego tak go hejtujecie. Owszem pod hajs jest, o czym świadczy m.in zbrojka w isie która daje średnie, ale gra się tam bardzo przyjemnie. Jak uważacie, że serwer jest pod hajs to po prostu nie ładujcie hajsu w IS ;-;

Opublikowano

Serwer jak serwer, nic specjalnego, ale gram tam bo jest całkiem przyjemnie :D A co do IS'a - wydaje mi się, że serwery nie pod hajs są rzadkością.

Opublikowano

Gówniany serwer, sklepy offline sobie kupili widać po komunikatach po Angielsku, na dodatek słabo zrobione bo się dało nimi kanały wywalać.

Opublikowano

Gówniany serwer, sklepy offline sobie kupili widać po komunikatach po Angielsku, na dodatek słabo zrobione bo się dało nimi kanały wywalać.

I kopiować itemy.

Opublikowano

To prawda, że to serwer resa małysza i uzura, wystarczy spojrzeć ile wydali na IS. Kupowali po 20 pereł z IS zeby trute zrobić, gdzie jedna perła chodziła po 20zł. Tęczaki po 30zł. Wydali tyle hajsu, że to jest nierealne, żeby ktoś "normalny" był w stanie wydać w ciagu tygodnia.. + ten zakład tych jutuberków po tysiące złotych. xD Ten serwer to żart. Bez Isu nie da się expić na zinach. 2 tygodnie mi zajęło, żeby kupić peta i zbrojke z isu. Dobrze że wszystko sprzedałem już, bo naprawde gra na tym serwerze nie ma sensu. Po trzecie primo to ludzie kopiują itemy, nie wiem jak, ale pojawiło się pewnego czasu dużo zwojów egzo i zbrojek z ISu. Serwer na początku był ekstra, ale to co się podziało przez ostatni czas.. 

Nie polecam, radzę Wam sprzedawać konta póki czas :D

VsxuB58.png

Opublikowano

W sumie to jest bardzo dziwne każdy ten serwer chejtuje a ludzi tam nie brakuje +1300 gra na pewno.Co prawda zgadzam się że serwer zrobiony pod hajs, ale może Administracja miała na myśli to żeby tylko no-life kupowało.Przecież nikt kupującym noża do gardła nie przykłada, dla mnie to też głupie perła 20 zł.

Metin2list_GIF.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...