Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Likan metin2.pl

#Vixeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Podeśle ktoś link lub napisze poradnik dot. likana jak budować itp na PL'u? Nie mogę go znaleźć. Z góry dzięki.

eriosgkmk.gif

Opublikowano

No dobra to może cytat z forum globala  ;) ps. ale koleś sławe na tydzień sobie zrobił  xD

Podstawową statystyką jest inteligencja, ponieważ wzmacnia Duszę Purpurowego Wilka, która działa podobnie jak Aura czy Ostrze.
Bezpośrednio atak naszych skilli ofensywnych wzmacnia zręczność i siła, ale zdecydowanie bardziej zręczność.
Witalność wiadomo zwiększa nasze hp i obronę.

Podsumowując:

Opcja bardzo ofensywna:
int > zręka > siła

Opcja ofensywna:
int > zręka > wit

Opcja defensywna:
int > wit > zręka

Opcja bardzo defensywna:
wit > int > zręka

Opublikowano

Problem z poradnikami polega na tym, że w tym momencie większość osób wybierająca likana to osoby z silnych gildii. Ich postacie są często wyexpiane do minimum 70 lvl (przecież rekord to 48 minut xD). Teraz osoby piszące poradniki o likanie to osoby zaczynające grę tą postacią od 60-70 i wyższego poziomu... O broń, zbroje i inne eq z HP nie trudno, więc właśnie stąd pojawia się brak pkt w wita w większości poradników. Grając od początku likanem (bez wspomagania innymi kontami) wit to podstawa...

P.S. Bo mi piszecie, że "ch*ja wiem o likanie"... Aktualnie porzuciłem ostatniego (trzeciego już) likana na PL. Począwszy od likana 70 lvl (tak, expiła mnie gildia), poprzez Likana 60 lvl, którym wyexpiłem sam do 77 i do likana którym grałem od 0 i wbiłem nim samodzielnie 41 lvl... W skrócie ta postać to masakra, gorzej niż healer...  

Postać wcale nie jest masakra, wystarczy potrafić nią grać. Jak pakujesz w inta żeby z purpury mieć dużo ataku i przy okazji dużo odjętego deffa to się nie dziw jak ustać na spocie nie możesz. xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...