Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cata czy wotlk?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Jak to zawsze bywa, kiedy najdzie ochota na MMO najpierw pod uwagę bierze się WoWa.
Grałem od "X' czasu na serverach z królem liczem, przejdało mi się to tak jak ziemniaki, kiedy zrobisz sobie przerwę smakują znakomicie, ale szybko znowu się przejada. Próbowałem grać na kataklizmie, ale był wtedy tak pobugowany, że odechciało mi się grać po godzinie czy dwóch. Tutaj moje pytanie: czy istenieje server cata, który nie jest tak pobugowany, że aż się odechciewa. Rozumiem, że nie wszystko musi działać, ale jak wygląda sytuacja? A może pandy? Interesują mnie servery raczej typu x3/4 ewentualnie x7/10, ale z chęcią dowiem się o tych x20.

Opublikowano

Ciekawe serwery cata są 2. Atlantiss świetny do PVE gorzej z PVP oraz Tauri świetny do obu PVE[problem z węgierskim] oraz PVP [pvp non stop od rana do nocy, wieczorami gra tam ponad 3k ludzi] reszta to gówno nie warte uwagi. Jednak może nie przeszkadzają ci buglandy jak molten czy monster wow xD

Z pand najciekawiej wygląda aktualnie freakz.

Opublikowano

Jeszcze jest Warmane (f.k.a. Molten). Wszystko wskazuje na to, że najmniej bugów, ale z drugiej strony masa ludzi i kolejki (zdarzają się nawet w środku dnia). Są tam serwery wotlk, cata i mop. Z mop jest jeszcze Pandashan, jak grałem kilka miesięcy temu to sporo ludzi, ale też natknąłem się na bugi już na samym początku, więc w pierwszej kolejności lepiej sprawdzić Warmane :)

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Miałem dokładnie tak samo jak ty. Po graniu na cata-->mop i tak wróciłem do wotlk. Cata i mop to fajne zabawki na 2 miesiące ŁĄCZNIE! Osobiście nie polecam.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...