Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tematy do rozmowy

Hardiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam takie pytanie, może mądre, może głupie, nie wiem. Otóż o czym rozmawiać z dziewczyną(jeszcze jej nie mam, ale pewnie znajdę)? Bo takie tematy jak:

-pogoda

-rodzina

-pochodzenie

-wspólne hobby

-jej hobby/moje

-komplementacja

to znam i mam odpowiedź na wszystko. Ale jeśli skończymy o ww tematach, to co dalej? Tak wiem, jeśli nie masz o czym rozmawiać, lepiej poszukaj innej, ale jakoś trzeba przeżyć "first date" i może na kolejnych będzie lepiej.

Temat 100% serio 

Możecie mi cisnąć nawet dordo i rogo, i marcin aptekarz

Opublikowano

Ciężki pytanie, to tak jak miałbyś odpowiedzieć na pytanie co to jest piłka? :D Jeżeli spotkasz się z dziewczyną to temat sam się nawinie, tak tak.. :) Staraj się nie zaczynać tematów odbiegających za bardzo od was, skup się na niej i na was :D­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Jeśli to będzie ta jedyna to czego nie palniesz będzie spoko/

Jeśli to ma być dziunia na parę dni/miesięcy to grunt ją rozbawiać i prawić komplementy by czuła się dobrze w twoim towarzystwie.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Z dziewczyną zawsze powinieneś mieć o czym rozmawiać, bo jeśli nie masz tematów do rozmowy z dziewczyną, to w takiej sytuacji zrywasz, chyba iż chcesz udawać kogoś, kim nie jesteś, bądź co chwilę myśleć, o czym ją w danej chwili zagadać.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Tematy zazwyczaj przychodzą same, a to może być wszystko. Możesz pytać jej o ulubione potrawy, rozmawiać o muzyce, filmach jak i o jej/swoim dzieciństwie, mile spędzonych chwilach czy wakacjach. To temat rzeka, zaczynając od zwykłego "cześć" kończysz po kilku godzinach. Oczywiście.. Druga osoba również powinna wykazywać chęci rozmów. 

Nie ma co martwić się na zaś, uwierz. Konwersacja wcale nie jest trudna, nawet bez jakiegoś specjalnego tematu można nieźle wyjść. Zamiast zawracać sobie głowę bzdurami znajdź rozmówcę, a sam zobaczysz, że nie trzeba się o to bać. 

~ ~

Opublikowano

O matematyce, np. o rachunku całkowym i różniczkowym, spróbujcie się tego nauczyć, potem właśnie będziecie rozmawiać o swoich postępach, będziecie sobie opowiadać o całkach, które liczyliście i związanych z tym przygodami np. chciałeś liczyć jakąś przez części a trza było przez podstawienie albo np. pomyliłeś wzór na całkę z sinusa ze wzorem na pochodną sinusa i zamiast -cosx napisałeś cosx, no takie rzeczy ogólnie.Jak właśnie ludzie o takich rzeczach rozmawiają to świt idzie do przodu, a nie tylko gadają o pierdołach.

Opublikowano

nie znajdziesz. wiesz czemu? bo robisz jakas debilna liste, o czym rozmawiac. to nie jest jakas praca domowa z polskiego, ze wszystko musisz zrobic wedlug jakiegos ustalonego schematu i kolejnosci, czy kuhwa podstawić do wzoru jak w matematyce, po prostu robisz wszystko spontanicznie i wyjdzie albo nie, najgorsze co moze byc to planować cos takiego. rozmawiasz o wszystkim, o zyciu, o pogodzie, o szkole, o waleniu konia, o obrazaniu papieza, o planach na przyszlosc, o czym chcesz, lol. jak sie wam nie bedzie rozmowa ukladac to widocznie to siebie nie pasujecie i tyle.

Opublikowano

najlepiej o tym co od ciebie chciała i czemu zawraca ci dupę ..

Masz nad nią panować, musisz ustalić jej zasady na starcie kto tutaj rządzi, a jak jej to nie bedzie odpowiadać to w łeb i w ryj .. ja tak zrobiłem z dziewczyną to do dzisiaj ze mną jest .. 

Najlepszym tematem do rozmowy wydaje mi się że jest kuchnia masz jej ustalić reguły,zasady co ma ci gotować i co kupić.

Zresztą sam korwin mówił że dziewczyny lubią jak się na nie poluje więc możesz też kupić jakiś łuk czy włócznie <-- ale ja bym raczej stawiał na moją wersje ..

jak mnie buc zwarnuje to jest kompletnym idiotą i kurwą bo napisałem na temat więc to spam ani offtopic nie jest napisałem to na własnym doświadczeniu..

Opublikowano

Witajcie, mam takie pytanie, może mądre, może głupie, nie wiem. Otóż o czym rozmawiać z dziewczyną(jeszcze jej nie mam, ale pewnie znajdę)? Bo takie tematy jak:

-pogoda

-rodzina

-pochodzenie

-wspólne hobby

-jej hobby/moje

-komplementacja

to znam i mam odpowiedź na wszystko. Ale jeśli skończymy o ww tematach, to co dalej? Tak wiem, jeśli nie masz o czym rozmawiać, lepiej poszukaj innej, ale jakoś trzeba przeżyć "first date" i może na kolejnych będzie lepiej.

Temat 100% serio 

Możecie mi cisnąć nawet dordo i rogo, i marcin aptekarz

Pff, rozmawiaj O NIEJ, większość dziewczyn to egocentryczki.

Opublikowano

Jeżeli nie klei ci się gadka z dziewczyną nie masz z nią o czym rozmawiać to po c**j się pytasz tak naprawdę dla mnie to już jest 1 oznaka że jak nie mam z laską o czym gadać bo jest mało interesującą osobą czyli albo jest tempa jak plastikowe noże z KFC albo pusta jak mój portfel to nie ma po co "próbować". Jeżeli laska jest fajną, inteligentną ciekawą osobą to gadka sama się będzie kleić będziesz z nią wstanie p******** przez 2h o ziemniaku a i tak rozmowa będzie ciekawa i merytoryczna i tyle. Nie wiem może ja jestem tylko taką osobą która z normalną osobą potrafi rozmawiać o wszystkim no ale to ja :D

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Chyba trzeba dorosnac do pewnych rzeczy, bo teraz to sobie nie wyobrażam tak lekko pochodzić teraz do dziewczyny, zresztą gdybym był gotowy, to bym nie pisał tego.

Opublikowano

jesteś aż taka pizdom że robisz liste tematow na rozmowe? xD

Dowiaduj się o niej wszystkiego a tematy będą same przychodziły wam do głowy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...