Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Farmienie IP

konrad20018

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry mam nowe konto :) ostatnio troche pogrywam w Lola nie chce czitować, grać na skryptach przy rankedach.Tylko potrzebuje wyfarmić nieco IP objaśni mi ktoś krótko jakie skrypty zainstalować,jak to skonfigurować i czy będzie to efektywne na botach ? czy lepiej uzywać sckrackowanego L# ?

Z góry przepraszam za stracony czas ale fajnie jak by ktoś mi pomógł <3

Opublikowano

Jeśli masz nowe konto i nie chcesz cheatować... to najlepiej respektuj swoje postanowienia i nigdy nie używaj żadnych cheatów na tym koncie, boty to również oszustwo, za które można zostać ukaranym. Jeśli chcesz szybko farmić IP graj ARAM'y, mecze są szybkie, łatwo się nauczyć unikania skillshotów, last hitowanie jest wyzwaniem itd. Czyste konto w LoL'u to nie wyexpione przy pomocy botów, tylko ręcznie. Niestety, jeśli chcesz być normalny w społeczności League of Legends musisz się przystosować do kodeksu przywoływacza i warunków użytkowania, nie ma innej opcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...