Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

xwrobix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam stara fe 4 PP 8 irkow i pet na 4 lvl 

pytanie co kupic za 50k uri i na co zbierac kredki chce za niedlugo na pallke leciec ale narazie nie bardzo bo ubijaja.

i 2 pytanie jak najszybciej i grdzie range wbic

Opublikowano

Kredki - Aegis.
Uridium - profil pilota (leć w grube).­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

ale PP chce z zety robic a urke na cos innego przeznaczyc zastanawialem sie nad 2 hala , spearem albo jakas formacja .Chyba ze zostawic urke poczekac na 8 lvl peta i mechanizmy do pallki pokupowac ??

Opublikowano

1.jak masz premke to wyexp peta do 8lvl kup kamyka 3 i leć na szalone kubiki

2.wyexp peta do 8lvl kup mechanizm zbierania surek i leć na palke, z uzbieranych energii składaj zety, hadesy (hadesy, tylko jak masz ogarniety klan/ludzi ktory chcieliby z tobą tego hadesa zrobić, ja składam hadesa za ok. 600 energii i z nagrody mam ok.40k więc jak dla mnie to sie opłaca)

3.pozbieraj sobie jeszcze i kup serce/romb

4.wyexp peta do 8lvl, kup mechanizm zbierania boxow i inwestuj w radarówki (możesz ustawić sobie tinytaska żeby ci statek latał, a pet zbierał, albo zbieraj ręcznie z petem)

kredki zbieraj na aegisa,

5. kupuj cdd (wypełnij cały górny pasek oprócz mechatroniki i później leć w grube, jak dla mnie robienie grubych laserów na 21pp sie nie oplaca, chyba że ktoś chce orać flaxy na 1 gali)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...