Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno przed premierą

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Powiedzcie mi, czy warto zamawiać gry przed premierowo ?

Mam chęć zamówić już NFS na PS4 a premiera dopiero w listopadzie, więc kupe czasu i zastanawiam się czy cena przed premierą nie będzie wyższa niż po premierze...

A i jeszcze jedno, czy zamawiając gre przed premierą, w każdym sklepie cena będzie ta sama czy będą różne oferty?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Cena przed premierą będzie wyższa niż po premierze ale na jej spadek będziesz musiał trochę poczekać więc sam zdecyduj. Każdy sklep ma własny cennik więc w każdym innym jest różna cena.

Opublikowano

Cena przed premierą będzie wyższa niż po premierze ale na jej spadek będziesz musiał trochę poczekać więc sam zdecyduj. Każdy sklep ma własny cennik więc w każdym innym jest różna cena.

Chyba nie warto czekać,  wiedźmin dalej do tej pory trzyma duże ceny a nie wspominam już o GTA...

Bo teraz się zastanawiam czy uderzyć do miejscowych sklepów takich Media Markt / Media Expert i zapłacić 250 zł czy poszukać na necie tańszych ofert ( o ile takie są )...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Co do GTA to raczej się nie zgodzę bo cena spadła o 40zł. Wiedźmin wciąż jako tako to nowość ale zgodzę się czekać nie warto.

No tak, ale od premiery GTA już kawał czasu upłynął ( z tego co pamiętam, lecz mogę sie mylić to był listopad ? )

Chodź mi udało się wyrwać używane GTA bez mapy za 110 zł, więc cena bardzo atrakcyjna :P a mapa to mi koło nosa lata, bo gier nie sprzedaje a zostawiam dla siebie no chyba, że kolejny next gen... ;p

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Nie warto kupować przed premierą. Zapłacisz więcej, lepiej poczekać.

Co do gta5, kupiłam ostatnio chyba 3 dni temu z mapą itp zapłaciłam 130 zł ^^

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Nie warto kupować przed premierą. Zapłacisz więcej, lepiej poczekać.

Co do gta5, kupiłam ostatnio chyba 3 dni temu z mapą itp zapłaciłam 130 zł ^^

Czy ja wiem.... Kupiłem Wieśka 3 około 2,5 tyg po premierze i zapłaciłem 219 zł a przed premierą, ile kosztował ? maksymalnie 250 zł, więc 30 zł to nie jest wielka kwota...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Czy ja wiem.... Kupiłem Wieśka 3 około 2,5 tyg po premierze i zapłaciłem 219 zł a przed premierą, ile kosztował ? maksymalnie 250 zł, więc 30 zł to nie jest wielka kwota...

Wiesz, dla jednego to dużo, dla innego grosze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...