Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do CS:GO

bhzgame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc !

chcialbym abyscie polecili mi jakies sluchawki do cs go tak do 100 zl najlepiej jakby dalo sie z allegro kupic :p moje stare rozjebaly sie no i ch trzeba wymienic no i zeby mikro mialy :) za pomoc daje +++++++++++++ :D pozdrawiam

Opublikowano

Cieżko przejrzeć wcześniejsze tematy ? Wszystko każdy na gotowe by chciał, a wystarczy przejżeć parę stron wstecz i masz odpowiedzi na tacy.

Codziennie ktoś zadaje pytanie jaka myszka albo słuchawki. Ludzie ogarnijcie się.

Wracając do tematu to najlepszym wyborem będzie kupno Superlux HD681 + Mikrofon Zalman ZM-MIC1

I nic innego lepszego nie kupisz w tym budżecie.

Opublikowano

ja ci poleciłbym dorzucić 30 zł i masz z*******e słuchawki Creative Fatal1ty z mikrofonem 0 szumu. Sam używam ich i jestem zadowolony! a tylko 129 zł w euro.com.pl

Opublikowano

Fatalitki to wielki szit nie słuchawki. Mikrofon się szybko psuje, a słuchawki czasem padają i słychać na jedną słuchawkę. W sprawie wyboru tego typu pisz w dziale audio a nie w dziale zwiazanym z grą.

Opublikowano

ja ci poleciłbym dorzucić 30 zł i masz z*******e słuchawki Creative Fatal1ty z mikrofonem 0 szumu. Sam używam ich i jestem zadowolony! a tylko 129 zł w euro.com.pl

Ty chyba w życiu nie używałeś dobrych słuchawek i jak się nie znasz to lepiej się nie wypowiadaj, bo polecasz komuś szajs a nie słuchawki.

Opublikowano

­na Allegro za 99zl juz Steel Series Siberia V2 dostaniesz, goraca polecam ;]

Używane ...

Nowe Siberie to koszt 200 zł +

Ja polecam słuchawki: SL HD681 Evo

Opublikowano

Używane ...

Nowe Siberie to koszt 200 zł +

Ja polecam słuchawki: SL HD681 Evo

Nowe ;-)

Tylko wysyłka z zagranicy.

V2 na allegro 99 zł tylko na przesyłkę musisz czekać około 14 dni i płacisz tylko przelewem.

Albo normalnie w sklepie v1 za 99zł

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

mam juz 3 lata fatalitki i nic mi się z nimi jeszcze nie stało. Jak sie umie dbać o nie to sie je ma. A nie najeżdża sie na kabel co chwile i wyciąga i wciąga mikrofon.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...