Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Carry Low Elo

Sh33pek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje pomocy z wybraniem bohatera, gdyż sam nie mogę się zdecydować.

Zależy mi na możliwości carrowania gier w silverze. Dobrze by było jeśli byłby to  champion którym można iść na mida i topa.

Dzięki :D

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

Wszystkim możesz carrować na low elo xD

Jak już to polecam Ekko (ale często banowany), Akali i Katę.

Są to dobrzy assasini ze świetnym burstem, którzy potrzebują niewiele pomocy od teamu, żeby zdjąć większość enemy.  

4gn9yu.jpg

tumblr |

Opublikowano

Ja osobiście przeszedłem całego Silvera grając Cassio i... W sumie tylko cassio, w goldzie porzuciłem ze względu na zbyt wolne combo, bo jakoś jednak wole adc.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Polecam hecarima :) przez 5 meczy mialem o 9/4/30 i inne ;d ze smitem i teleportem gram :D.Riven tez jest mocna 3 kille w pierwszych 15 minutach i jestes nie do ubicia :D.

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Nidalee obczaj nidalke sobie pod tanka tylko 2itemy na dmg iceborn albo cos w tym stylu i reszta tank jak ogarniesz to wygrasz 1v5 na tym low elo

Opublikowano

Wszystko jest dobre na low elo :D

Niemniej jednak z pozycji mida łatwo Ekko czy Katariną wyciągnąć mecze, nawet solo. Nidalee również załapuje się do tej puli championów, oczywiście jak umiesz trafiać jej dzidami. :P

71e6d390a9ea69700661668b284f3652a2f3e5d1

Opublikowano

Witam. Potrzebuje pomocy z wybraniem bohatera, gdyż sam nie mogę się zdecydować.

Zależy mi na możliwości carrowania gier w silverze. Dobrze by było jeśli byłby to  champion którym można iść na mida i topa.

Dzięki :D

Wiem ,że nie ta rola która ty chciałeś ... ,ale idziesz shyvana jungle pod devk'a +sunfire+withs end+merc/tabi+spirit/banshe+thornmail+potka na hp (late) farmisz w jungli... sporadycznie gankujesz.. zdominujesz gre.. obiecuję ci... dziś jak wstanę nagram komentarz do gry z shyvaną ..jak jesteś zainteresowany ,to podam ci linka jak już nagram

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Ryze

burst, tankowaty, root, AoE dmg z ultem.

Linie wygrasz na 100% a gierke też bez problemu. 

Pójdziesz nim na topa/mida bez problemu

f1a327ea2f.png

Rekrut
Opublikowano

Na topa polecam Ci Hecarima oraz Jaxa. Ogólnie postacią na low elo jest Twisted Fate. Dlaczego?

- Postać zasięgowa, dużo silverów lubi grać postaciami walczącymi w zwarciu (yasuo, talon) gdy ktoś ich pokuje z daleka a oni nie mogą nic z tym zrobić po prostu się gubią).

- Duża mobilność dzięki ultowi. Możesz wrócić po itemy, i zaraz być pod dragonem.

- CC z W na niższych rangach bardzo przydatne.

Jego wadą jest to, że nie jest najłatwiejszy do wymasterowania.

Opublikowano

Jeśli znacznie przewyższasz umiejętnościami swoją dywizję to polecam każdą hybrydową postać, czyli np Akali, Ezreal. Składasz na start Mejai lub Okultystyczny miecz, po tym drugi. Stackujesz te 2 itemy na przeciwnikach, przeważnie silvery/bronzy nie będą ogarniały że lepiej nie wychylać się spod turreta po farmę, jeśli gracz będzie zbyt defensywnie grał usilnie próbując uniemożliwić Ci nastackowanie tych itemów idź gankować inne linie. Gdy będziesz mieć te 2 itemy jednocześnie z 20 ładunkami staraj się nie rzucać na pałę w przeciwników, tylko stopniowo ich eliminuj gdy będziesz wiedział, że Cię nie zabiją. Chociaż przeważnie to wygląda tak, ze jako taka Akali ze zmorą licza robisz Q R auto attack i nawet tanka powalisz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...